|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
szukam pokoju/mieszkania do wynajęcia - Warszawa
Wizażanki drogie, bardzo pilnie poszukuję pokoju do wynajecia w mieszakniu studenckim/absolwenckim. Śledze na bieżąco ogłoszenia, ale moze ktoraś z was jest w stanie mi pomoc, lub ma akurat lokum na wynajem.
Chodzi mi o pokoj za cene do ok. 500zl, najlepiej juz z rachunkami. Jesli pokoik to samodzielny, umeblowny, w mieszkaniu z pralką i internetem, sensownym dojazdem do Centrum (najlepiej Mokotów, Sródmieście, Zoliborz, Ursynów ale nie tylko...) nie za bardzo obskórny. ![]() W gre wchodzi także mieszkanie kilkupokojowe w ktorym mogliby zamieszkac studenci/absolwenci. Tak, aby czynsz sie podzielil na 400-500zl/os. Sprawa jest bardzo pilna. Z gory dziekuje za odzew. ![]() Aha, jestem osoba niepalacą i oczywiscie szalenie sympatyczną, a przy tym odpowiedzialną i rozsądną. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam pokoju/mieszkania do wynajęcia - Warszawa
Pralinko, wejdź na www.gumtree.pl, tam masz zakładkę "pokoje do wynajęcia". Jest bardzo dużo różnych ogłoszeń od studentów. Ja sama czesto korzystam z tego portalu i uważam, że jest najlepszy
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dzieki Shem.
![]() Buzka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Pralinko myślę że ciężko będzie znaleźć taki samodzielne mieszkanie. Sama to aktualnie przerabiam, chcialabym się gdzies wyprowadzić z TŻtem ale mamy ograniczone fundusze i jest ciężko. Przebrnęłam przez wiele ogłoszeń i niestety ceny to tak mniej więcej 100 zł, jesli juz w tym opłaty to naprawdę atrakcyjna cena. Dlatego chyba warto poszukać pokoju.
Wiem napewno, że na SGH, gdzies na terenie uczelni jest takie miejsce gdzie ludzie, studenci daja takie ogłoszenia, ale nic komnkretniej nie potrafię Ci powiedzieć, może ktoś zajrzy kto wie coś.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
na SGHu tablica z ogłoszeniami jest przy samym wejściu do budynku, jednak tam rzadko zmieniają ogłoszenia. większość jest nieaktualnych, a i tak nie ma super okazji. ze swojej strony polecam gazete BEZPOŚREDNIO ( tam znaleźliśmy z TŻtem mieszkania 2pokojowe za ok 900 zl co jest niewiele w porównaniu z cenami innych)
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
PILNIE poszukujemy z koleżanką spokojnej współlokatorki, studentki WUM (lub UW, tak żeby dana osoba nie narzekała na odległość), najlepiej pierwszego roku, do kawalerki 32 m2. Mieszkanie znajduje się przy ul. 1 Sierpnia, zatem około 2 km od naszego wydziału, czynsz około 400-500 zł. Znacie kogoś kto potrzebuje miszkania? Jestesmy nastawione na oszczędzanie, natomiast nasi sąsiedzi- na ciszę więcej info: adiraelle@gmail.com lub GG: 45738953 ewentualnie wynajmiemy to mieszkanie na czas wakacji akademickich :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.