|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Najlepszy Ciucholand Na Świecie ! Zapraszam !Cześć Dziewczyny ! W mojej szafie zalega mnóstwo ciuchów! Są w lepszym jak i gorszym stanie. Niektóre ciuszki są nowe o czym informuje! Chciałabym się pozbyć wszystkich ciuchów które zalegają w mojej szafie. Mam ich mnóstwo! Są mi kompletnie nie potrzebne! Niebawem się wyprowadzam i chciałabym wymienić się tylko na ciuszki których szukam i których naprawdę potrzebuję. Nie chce zabierać na nowe mieszkanie tyle niepotrzebnych ubrań.. Tak więc na chwile obecną najchętniej wymieniłabym się na: - dobre kosmetyki do włosów (odżywki, szampony, maseczki, balsamy) - spodnie z niskim krokiem , pumpy, skate (biodrówki) - sportowe japonki - fullcapa - t-shirty z adidasa - dłuższe bluzki (mogą być męskie) - kolorowe kardigany - długie korale - kolorowe bransoletki - ciekawe kolczyki (hand made) - krótkie kamizelki ( na bluzke) - oryginalne polówki - kolorowe kopertówki - kolorowe większe torebki - dresy - buty vans - kolorowe baleriny - czarne rurki - kolorowe longi, tuniki, dłuższe bluzki - duże torby na ramię Poza tym ubóstwiam firmę StoProcent, PROSTO, Lacoste, Lonsdale,Roxy, Nike i Adidas ! Także wymienię się na ubrania z tych firm! Mój styl ? - sportowy, luźny, skate , oldschool. Odpisuję na oferty wszystkich wizażanek i tego samego również oczekuję ![]() Jestem bardzo uczciwą, solidną, bezkompromisową i wyrozumiałą osobą. Cenię sobie uczciwość i nie toleruję oszustwa! Co do wysyłania ciuszków zawsze wysyłam listem zwykłym-poleconym. BARDZO BYM PROSIŁA NIE PISAĆ DOPÓKI NIE DODAM WSZYSTKICH CIUSZKÓW
![]() ( Informacje dotyczące ciuszków - wymiary i stan dodam później, lub proszę pytać). Edytowane przez Invisible18 Czas edycji: 2009-09-08 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy Ciucholand Na Świecie ! Zapraszam !
1. Nowa czarna skórzana torebka
2. Bluzeczka w grochy Funk'n'soul rozm.S - stan dobry. - szerokość pod pachami 36cm - długość całkowita mierzona od szewka pod pachą 46cm Edytowane przez Invisible18 Czas edycji: 2009-09-08 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
1. Czerwona tunika Atmosphere rozmiar z metki 40-42 ale według mnie to większe 38
![]() - szerokość pod pachami 40-42cm - długość całkowita mierzona od szewka pod pachą 46cm Edytowane przez Invisible18 Czas edycji: 2009-09-08 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
1. Żakiecik Clockhouse C&A, rozmiar 36.
stan bardzo dobry. - szerokość pod pachami 45cm - długość całkowita mierzona od szewka pod pachą 36cm Edytowane przez Invisible18 Czas edycji: 2009-09-08 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
1. Brązowa kangurka H&M rozm.XS/S. Stan dobry.
- szerokość pod pachami 45cm - długość całkowita mierzona od szewka pod pachą 36cm - długość całkowita mierzona od szewka na ramieniu 52cm 2. Czarna bombka Bench rozm.S/M. Stan bardzo dobry. - szerokość pod pachami 42cm - długość całkowita mierzona od szewka pod pachą 42cm Edytowane przez Invisible18 Czas edycji: 2009-09-08 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
1. Zielona torba A4 . Stan taki jak widać na zdjęciach.
2. Zielona polówka Sagaa, rozmiar z metki L/XL. Stan bardzo dobry. Według mnie to jednak M. - szerokość pod pachami 41cm - długość całkowita mierzona od szewka pod pachą 38cm - długość całkowita mierzona od szewka na ramieniu 56cm Edytowane przez Invisible18 Czas edycji: 2009-09-08 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
1. Zielona bluzka Diverse, rozmiar M. Stan bardzo dobry
2. Turkusowa spódniczka, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. Edytowane przez Invisible18 Czas edycji: 2009-09-08 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
1. Kremowe Buty Clockouse. Rozmiar 40. Stan bardzo dobry. Delikatne zarysowania- widoczne na zdjęciach.
Długość wkładki 28cm. Dostałam od mamy - jak widać za duże.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Niestety niczego dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
1. Spodnie Andergrand Skateshop rozm.38.
Stan bardzo dobry. Założone tylko raz - do kościoła. Nie trafny zakup ( przez internet). Zakupione w skateshopie. -pas 74cm -biodra ( tuż nad krokiem) 96cm -szerokość w udzie (najszersze miejsce) 24cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.