|
|||||||
| Notka |
|
| Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Pokój ze skosem,mały remont...
Witajcie Kochane Wizażanki
![]() Tak więc postanowiłam że czas na zmiany w moim pokoju ![]() Zaczne od tego że mój pokój jest mały i cały zastawiony meblami. W zeszłym roku był malowany,ale 2 ściany sie pobrudziły i trzeba je odświeżyc a byc może przy okazji zmienic nieco kolor ![]() Obecnie mój pokój ma 2 odcienie różu.2 sciany jasny róż i 2 ciemny. (Chciałabym tu zaznaczyc że jestem zakochana w różu i świetnie czuje się w tym kolorze).Zastanawiam się tylko czy może zmienic odcień,albo tą ściane ze skosem zrobic czerwona?W sumie moge zmienic kolor 3 ścian z wyjątkiem tej sciany gdzie stoi biurko i regał z akwarium(akwarium jest bardzo ciężkie i bedzie wielki problem żeby wynieśc te graty na czas malowania). Niestety nie moge zmienic podłogi,a mianowicie wykładziny dlatego musi ona zostac,też ze względu na to akwarium Wiem że jest brzydka,ale jak narazie musi zostac:/Tak więc wykładzine tylko wyczyszcze i jak narazie musi zostac.Moim kolejnym wielkim problemem sa regały i ta meblościanka i szafka obok kanapy.Jak widac na załaczonych fotosach jest tam nijak...Co moge tam ustawic żeby ładnie wyglądało i kolorystycznie pasowało do reszty?Bo narazie wydajemi sie że to wygląda smutno i nijak. Może żeby sie tak nie rozpisywac zadam swoje pytania w myślinikach: -Jaki kolor ścian? -Co poustawiac na regałach,meblościance i szafce obok kanapy? -Jaka narzuta na kanape? -Jakie kupic firanki i co ustawic na parapecie? Przypomoniam że kocham kolor PINK i chciałabym żeby pokój był w takim własnie kolorze i stylu...Tylko żeby nie był taki bardzo dziecinny(mam 20 latek)... Moge zmienic też np.ustawienie łóżka,obrazy,i ogólnie poprzewracac wszystko do góry nogami Z góry dziękuje wszystkim za pomoc
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój Pokój ze skosem,mały remont...
Ciąg dalszy zdjęc:
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
I juz ostatnie fotki,ostatnia pokazuje kolor pokoju(tamte zdjecia wyszły przekłamane:/)
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze powiem,że nie znam sie na meblowaniu itp. dekorowaniu itd..
natomist mozna by było wprowadzic kilka zmian ,a mianowicie zamontowalabym jakieś zasłony ,żywe,jasne a jeśli nie zasłony to na firanki poprzyczepiałabym jakieś motyle czy inne ozdoby,kolor scian zmieniłabym na kawowy,żółty badz brzoskwiniowy,dodałabym również jakieś ozdoby np.wazony,swiece, dwukolorowe poduszki ,obrazy ,koc na łóżko no i oczywiście............kwi aty doniczkowe
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

i świetnie czuje się w tym kolorze).Zastanawiam się tylko czy może zmienic odcień,albo tą ściane ze skosem zrobic czerwona?
Wiem że jest brzydka,ale jak narazie musi zostac:/Tak więc wykładzine tylko wyczyszcze i jak narazie musi zostac.