|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem..
Własnie mam 16 lat od pol roku mam okres ktory byl dosc nieregularny ale sie tym nie przejmowalam. niestety od 2 miesiecy wogole sie on nie pojawil, mialam tylko lekkie skorcze i oczywiscie niegdy jeszcze "tego" nie robilam wiec ciaza odpada. boje sie komukolwiek o tym poiwdeizec poradzcie mi cos. bo boje sie poniewaz dzisiaj ogladalam program jak dziewczyny gdy miakly po 15 lat gdy dostaly menopauzy. prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem..
Nie nakręcaj się tylko idź do lekarza, on wyjaśni Twoje wątpliwości
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys nie miałam przez pół roku okresu...samo sie unormowało i teraz okres chodzi jak w zegarku...
Jednak czasem moze to o czyms zlym swiadczyc,najlepiej jak bys wybrala sie do ginekologa
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dopiero od pol roku masz okres, wiec takie nieregularne pojawianie sie okresu jest normalne, niestety
![]() ale owszem wizyta u lekarza tez by sie przydala, tak zeby wykluczyc ew. inne rzeczy badz przygotowana na nadjescie okresu w kazdej chwili, bo moze byc tak ze dostaniesz tak jakby regularnie czyli tak jakbys miala go normalnie a moze byc tak ze dostaniesz w kazdej chwili mam nadzieje ze jasno napisalam to hehe ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Trzeba isc do lekarza,lepiej jest byc pewnym ze wszystko jest ok
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Siema ja też wczoraj oglądałam ten program i napewno nie jest to menopauza.Zanik miesiączki może być spowodowany stresem złą dietą ale nie wpadaj w panike ja miesiączkuje już 10 lat i wiem że jeżeli występuje nieregularnie lub zanika to trzeba iść do ginekologa może to nic złego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
mam znajomą w Twoim wieku, która ma okres co pół roku.
idź do lekarza, pewnie stres albo coś równie banalnego Cię dopadło, dostaniesz coś na wywołanie okresu. a jeżeli to rzeczywiście jakiś większy problem- tymbardziej ginekolog powinien się tym zająć.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.