|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Cashmir'u Choparda*Givrine,Vanille et Coco E.Courday*Eau de Lys*Ferre Rose*Chance
NIEAKTUALNE
Przygarnę bardzo chętnie Chopard-Cashmir / dzięki Wizażance zostałam zarażona i kocham ten zapach / Marina De Bourbon - Eau de Lys Ferre - Ferre Rose Chanel - Chance i Chance eau Fraiche E.Coudray - Givrine oraz Vanille et Coco Szukam powyzszych zapachów bo będę się nimi zalewać do upadłego / na przemian z Mademoiselle / ![]() Poprosiłabym równiez o niewielka odlewkę Addicta klasycznego bo oswajam przed zakupem / ciężko mi idzie co prawda ale próbuję / Szukam także fluidu Vichy Dermablend w dwóch najciemniejszych odcieniach czyli nr 35 i 45 cały czas potrzebuje: - czarnych , antracytowych i bardzo ciemnych czekoladowobrązowych cieni z migoczacymi drobinkami / m in . Pupa Luminys , Collistar, Nouba, Chanel, Dior, YSL i inne / - podkładu Dax kaszmirowy mus kolor nr 3 - kremu matujacego - jakiegokolwiek - kremów Vichy z serii Aqualia bardzo chętnie przetestuję lub przygarnę wiekszą ilosć - pozostałych zapachów E .Coudray - oprócz Ambre et Vanille /bo już mam / - zapachów RANCE - josephine , letitia , eugenie , eau de france , - zapachów Carli Fracci moje skarby na wymianę : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280884 Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-11-10 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.