|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Laserowe zamykanie naczynek jeszcze raz
Witam.
Duzo na forum jest wątków na ten temat, na każdym padają pytania gdzie jak jaki laser czy działa czy nie itd. Jednak nie spotkałem się z zadnym postem w którym by koś opisał jego skuteczność. Podałem się 3 dzni temu laserowemu zamkykaniu naczynek ponieważ miałem czerwone policzki i nos. Mam prośbę czy mogby ktoś opisać kto przechodził juz taki zabiek po jakim czasie pokazały się efekty. po zabiegu miałałem troche bardziej czerwoną twarz niz zawsze lecz nie było zadnych siniaków i oberzękow po 3 dniach skora wrociła do porzedniego koloru i nie widać zadnych zmian tak jak by wogle nie było tego zabiegu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Laserowe zamykanie naczynek jeszcze raz
też myślałam o tym zabiegu ale nie wiem jaka jest jego skutecznośĆ. zabiegi są mają swoją cenę ale szkoda wyrzucaĆ kase jak nie widaĆ efektów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
poewiem tak mineło juz półtora tygodnia i widać takie miejsca gdzie skóra jest prawie ze normalna nos tez jakby zbladł. Myslałem ze mogby ktoś napisać po jakim czasie i jakie były efekty ale widze ze niema zaiteresowania zbytnio tematem :-(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
czesc.ja miałam juz 3 zabiegi zamykania jednego naczynka. całkowity efekt widac po ok 1 miesiącu bo tyle potrzeba na "wchłonięcie" (nie wiem jak to okreslić) naczynka. moje naczynko jest po trzecim zabiegu i wyrażnie się zmniejszyło ale nadal jest widoczne, a pani dermatolog powiedziała ze czasem potrzeba wiecej nic 3ech zabiegów (nawet 5). wiec przygotuj sie na dodatkowe wydatki.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
dzieki za odpowiedz tylko ze ja niemam widocznych naczynek a rumień czyli całą mase mikroskopinych rozszerzonych naczynek czy coś tam i ciekawi mnie jak to jest w takim przypadku. Moze ktoś by mi mogł pomoć ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Witam! Miałam zabieg zamykania naczynek laserem 3 razy i muszę powiedzieć że są efekty ale bardzo słabo widoczne. Lekarka powiedziała, ze potrzebna jest seria5-6 zabiegów aby zamknąć wszystkie naczynka, jednak ja byłam zmuszona przerwać tę serię, ponieważ zabieg był przeprowadzany wczesną wiosną i niestety już było słońce, a wiadomo, że jeśli już się pojawi słoneczko to dla naczynek nie jest korzystne, dlatego taki zabieg należy przeprowadzać późną jesienią lub bardzo bardzo wczesną wiosną, dodam tylko,że miałam od jednego zabiegu do drugiego 2 tygodnie przerwy. Pozdrawiam i życzę wytrwania w walce z naczynkami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.