|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Duży(banalny) problem;/
A wiec mam 171 cm, 51 kg i nie mam pojęcia jak się ubrać na sylwka. Wydaje mi się ze nie byloby problemu gdybym nie byla wysoka i chuda;/ i gdyby to byla domówka. Niestety impreza na sali, 120 osób i wszyscy wystrojeni ( sukienki). Mój styl to sportowy chociaz marze o tym by zalozyc cos bardziej eleganckiego np. sukienke. Niestety unikam sukienek jak ognia bo wydaje mi sie ze wygladam w nich po prostu źle, jak jakas anorektyczka. Nawet rurek nie ubieram. W sobote ide czegos poszukac, ale jak sobie pomysle i niemiłych zdan uslysze na tej imprezie to odechciewa mi sie isc;( Zawsze wszyscy krytykują to jak wyglądam, tak jakbym sie całe zycie odchudzala. A ja po prostu nie potrafie przytyc;( To jest strasznie niemiłe... Nie dośc ze sama siebie nie akceptuje to jeszcze wszyscy wokoł;/ Zaakceptowałabym sie gdybym ciągle nie byla krytykowana;/ w sumie zawszemoge nie isc, ale co.. mam siedziec sama w domu;/ Wracajac do tematu macie jakies propozycje co do ubioru?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duży(banalny) problem;/
Po 1 nie jesteś znowu taka wysoka, 171 to średni wzrost. A co do chudości to polecam przejrzenie bloga
www.charlize-mystery.blogspot.com Karolina tez jest chudą osobą, ale świetnie się ubiera, znajdziesz tam też kilka stylizacji właśnie z wieczorowymi sukienkami, moze to Cie jakos zainspiruje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Duży(banalny) problem;/
171 cm to wcale nie duzo, sama mam tyle i nie uwazam sie za osobe wysoką. oroponuje sukienkę bombke, wedlug mnie ladnie podkresla nogi i z pewnoscia nie zakladaj czerni
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.