|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
truskawkowe plamki???
Mam pytanie moja corka urodzia sie z czerwonymi plamami na lewej raczce pokrywaja 70% skory reki nachodzac na pache .nie jestem pewna czy tak sie to nazywa po polski poniewaz rodzilam w irlandii a tu wszystko jest wielka tajemnica i brak odpowiednich odpowiedzi na moje pytania skad sie biora i co jest tego przyczyna moze tu uzyskam jakis jeszcze odpowiedzi. Zgory dziekuje
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: truskawkowe plamki???
Moze to naczyniaki??Moj syn ma taka plamke na tyle glowy-po urodzeniu byla mocno czrwona z wiekiem wyblakakl ale wiem ze duze naczyniaki trzeba leczyc...
U mojego syna to byl naczyniak jakisty ale sa tez inne rodzaje |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
córeczka koleżanki urodziła się z taka "truskawką " na pleckach.poczatkowo było to bardzo czerwone i wypukłe ale z wiekiem się zmniejszało i bladło.teraz mała ma 4 latka i chyba nie ma sladu .wiem jednak ze konsultowała to ze specjalistami i ci ją pocieszali że zniknie i mieli racje.sprawdź to u dobrego lekarza -jesli mieszkasz w irlandii -to znajdź polskiego pediatre -bo tamci to szkoda gadac -"calpol " na wszystko i swiety spokój
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
mó synek tez ma rączce takiego naczyniaka
im jeste starszy tym mniejszy jest naczyniak ale tak jak pisały dziewczyny jak jest duzy to raczej się go leczy. Czytałam też, ze duze naczyniaki przy jakims uderzeniu moga bolec. Nie wiem czy to prawda. Skonsultowałabym to z lekarzem
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Kochana jak najszybciej szukaj polskiego lekarza, nawet jeśli to nic groźnego. Ja rodziłam w Anglii więc jestem w stanie sobie wyobrazić tamtejszą opiekę medyczną
Daj znać jak się dowiesz coś konkretnego!!!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
moze to rozległy naczyniak wklej proszę foty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.