|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
metamorfoza
Czesc dziewczyny
jak wiekszosc osob w tej zakładce oczekuje od was porady w sprawie częściowej zmiany wyglądu W szczególnosci chodzi mi o włosy.. może macie jakies pomysły co mozna z nimi zrobic? twarz mam niestety okrągła czego z boku nie widac dlatego chciałabym czesciowo zamaskowac ksztalt twarzy. Może jakas zmiana make upu? A moze na pierwszy rzut oka macie jakies pomysły zeby wygladac bardziej okey ? Prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: metamorfoza
Moim zdaniem jesteś śliczna, nic dodać nic ująć, włosy masz zdrowe a fryzura bardzo Ci pasuje. Wiem że niewiele pomogłam, ale takie jest moje zdanie
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
hehe dziekuje magica
ale co do włoskow nie mam zdrowych.. są maksymalnie zniszczone chciałabym cos w sobie zmienic
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
witam mailam problem z wlosami poniewaz z ciemnych przfarbowalam na blon i po powrocie do ciemnych dopiero zobaczylam jakie sa zniszczone ale odwazywalm sie i scielam je bardzo krotciuko
![]() co do wloskow moge polecic kalloss`a odzywke z proteinami mleka oraz ampułki PLACENTA po nich wloski sa super swiecace
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dzieki zabkania
a moze widzisz mnie w jakims innym 'wydaniu' ? polecilabys mi jakas zmiane w wygladzie ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
jestem zwolenniczka "mocniejszych" kolorow bardziej zdecydowanych ja mam czarny ale to ze wzgledu ze mam ciemna karnacje Tobie pasowal by ciemniejszy braz moze podciecie wloskow w jakas bardziej odwazna fryzurke, stylistka nie jestem wiec najlepiej jesli wypowie sie ktos bardziej doswiadczony
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
czy naprawde nikt nie chce mi pomóc?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
wstaw zdjęcie od przodu a nie od boku bo nie widzę kształtu twarzy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
jestes bardzo ladna i z wlosami jedyne co bym zrobila to zapuscila. Mysle ze to by bylo korzystne dla Ciebie
A jezeli chcesz juz cos z nimi robic to ewentualnie dalabym kilka jasniejszych pasemek zeby rozswietlic buzke.Poki co tyle czekam na lepsze zdjecie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

jak wiekszosc osob w tej zakładce oczekuje od was porady w sprawie częściowej zmiany wyglądu 

chciałabym cos w sobie zmienic