|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Zmiana stylu?? o takkk... :)
Witajcie
![]() Chciałam odświeżyć swoją garderobę, zmienić styl ubioru ![]() ![]() Może mi coś doradzicie ?? ![]() Ps. Załączam zdjęcie swojej sylwetki ![]() Edytowane przez jowitka007 Czas edycji: 2008-11-02 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmiana stylu?? o takkk... :)
Może dodaj nieco kolorów?
Kolorowe T-shirty z nadrukami, jakaś biżuteria... Powinnaś trochę "ożywić" garderobę.
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Przyłączam się bo mam podobny problem. Chciałabym zacząć ubierac sie bardziej dziewczeco
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Masz ładną figurkę, więc rurki jak najbardziej w tym sezonie modne -wskazane
![]() Tak jak koleżanka napisała zainwestuj w kolory, żółty, zielony, seledyn...jaki tylko lubisz,może jakaś paśminka?I np.oficerki. Z resztą sama musisz zadecydować jaki styl by Ci się podobał i sama musisz wybrać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
Ja u siebie postanawiam zmienic styl ubierania sie, kolor włoskow i wszystko co mozliwe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hm... Nie możesz całkiem sugerować się kogoś zdaniem bo w końcu chcesz mieć chyba własny i nie powtarzalny styl, a tak to będziesz jak cała reszta. Może to już oklepane, ale po prostu ubierz się w to w czym pewnie się czujesz. Na pewno masz takie ciuchy, albo przynajmniej je przymierzałaś na widok których się uśmiechasz i podoba ci się w nich swoje odbicie. Właśnie w takie rzeczy powinnaś zainwestować. Trzeba się troszkę ołazić po sklepach, ale wartwo dla końcowego efektu.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Hmmm szkoda, że nie napisałaś jaki styl Cię interesuje no ale tak ode mnie to...
Powinnaś się przede wszystkim zacząć trochę bardziej dziewczęco ubierać. Na zdjęciu widzę dość bezkształtny sweterek - powinnaś go zamienić na jakiś ładny kardigan i topik pod spodem lub żakiet. Jesli lubisz bluzy to przynajmniej wybieraj jakieś w ciekawszych kolorach i fasonach. Spodnie i nogi ok ale wydaje mi się, że jesteś taka hmm cięższa na górze (ale może to jest tylko efekt zdjęcia) w każdym razie możesz pomyślec o butach na obcasach, na początku może niewielkich ![]() Życze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Dziękuje za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy masz małe wcięcie w talii czy ten sweter tak leży? ale polecam Ci bluzki i swetry w pasem w talii wtedy zrobisz wrażenie ładnego wcięcia i podkreślisz kobiece ksztalty
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
możesz nosić trochę bardziej dopasowane ubrania, bo ten sweter jakiś taki przypominający worek jest.. fajnie wyglądają kolorowe t-shirty z jakimiś napisami. ogólnie radzę postawić na kolory.
![]() możesz pobawić się też wartwowością, no i zadbaj o dodatki (hustki, szaliki, kolczyki, bransoletki albo inne). powodzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
ja proponuję najpierw przemyśleć sobie, oglądając jakieś avanti "co tak naprawdę mi się podoba? co do mnie pasuje?" i nie przez 1-2 dni, ale przez tydzień. Przez ten czas nikt nie zburzy Ci centrum handlowego i allegro też nie zniknie, a Ty będziesz miała pewność, że wiesz do jakiego efektu dążysz.
Styl dziewczęcy to nie tylko kokardki, koronki, falbanki i róż. JEst to delikatne podkreślenie swojej kobiecości ![]() 1. biała koszula + pastelowy różowy pasek + rurki + emu + opaska we włosach 2. granatowa koszulka + biały sweterek zapinany na guziki + buty + granatowy pasek i spinki we włosach 3. Czarna spódnica do kolan, taka lekko w literę A + gratantowy sweterek + biały tshirt i fuksjowe rajty + fuksja biżuteria 4. tunika w kwiecisty wzór + kryjące rajty w jakimś odcieniu tuniki, który jest tam tylko dodatkiem + buty i opaska 5. masa połączeń dopasowanych sweterków, spodni i bluzek pod tym Radzę unikać natomiast bazarowych koszulek ze świecącymi napisami oraz ogółem dużej ilości rzeczy na 1 sezon. A na zakupy iść zawsze z kimś, kto obiektywnie oceni ![]() Dziewczęcość można podkreślić też makijażem [chociażby błyszczyk] czy właśnei dodatkawi we włosach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Dziękuje Wam dziewczynki
![]() Achnes- napewno wybróbuje któryś zestaw ![]() Wklejam inne zdjęcie, może teraz będzie lepiej widać wszystko ![]() Edytowane przez jowitka007 Czas edycji: 2008-11-02 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
te spodnie to chyba tlyko do lazenia po domu sie nadają..
koszulka za duza chyba... ogolnie bez dodatkow nie wiem o czym my tu mowimy (kolczyki, buty, torebka, wisior) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak wiem, te ciuchy są po domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Moze zacznijmy od tego co bardziej w sobie lubisz, co chcialabys podkreslac.
Gore czy dol ? Biust czy nogi ? Podoba Ci się retro, styl americam girl, barbie, disco, typowo dziewczęco... ? W czym siebie widzisz ? Jakie kolory ? Moze wejdz na strone www.stylio.pl Tam napewno się zainspirujesz ![]() Moze wejdz tez w MY STYLE DIARY na Wizazu. Wydaje mi się, ze powinnas zaszalec z dodatkami. na początek kup jakąs fajną duża torbe, np. fioletową ![]() Sądze, ze to dobry pomysl na początek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Jestesmy podobnie zbudowane tylko ja jestem chyba ciut nizsza bo mam 164 cm
![]() ![]()
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Jak widać na zdjęciu mam szerokie biodra chciałabym je optycznie zmniejszyć
![]() Ps. Muszę się w tygodniu wybrać i pokupić dodatki tak jak radzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
eee jakie szerokie biodra?
czemu chcesz zakrywać swój atut? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ech, ja tu wszystko robię, żeby podkreślić biodra i talie, a ty mi tu z takim tekstem wylatujesz! ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
A ja napisze nie na temat.
Śliczne masz WŁOSY ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
A czy to przypadkiem nie temat na Metamorfozy?
![]() Żeby nie było offtopu - pokupuj sobie parę modowych gazet, powchodź na modowe blogi, naoglądaj się tego, pomyśl, co ci się podoba, w czym się będziesz najlepiej czuła, a potem idź na zakupy (najlepiej z kimś obiektywnym do doradzania ![]() ![]()
![]() |
#23 |
BAN stały
|
Wątek był na metamorfozie, ale przenieśli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
ja myśle, że jak robić jakieś zmiany to pełną parą!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.