![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zły chłopak - rozterki Myszuni19. Zbiorczy.
jak to zrobić?? chodzi mi glownie o to zeby nie bal sie np. po raz kolejny mnie dotkanc. zeby smialo w stosunku do mnie sie zachowywal. jestesmy razem. i hmm... mimo rozterek zaczyna byc nam ze soba dobrze. ale on tak jakby sie bal mnie wogole za reke chwycic...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: jak Go zachęcić zeby nie bał się mnie dotknąć?
Jeśli chodzi tylko o złapanie za rękę, to po prostu chwyć go za nią pierwsza i już. Po kilku takich sytuacjach powinien się ośmielić
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
ja jak zaczynałam poznawać się na początku ze swoim TŻ też nie trzymałam go za rękę, nie chciałam żeby wszyscy wiedzieli kiedy nie jestem tego pewna
6 dni później pewna byłam trzymam go za rękę już prawie rok czasem warto zaczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
w sumie to chodzi o cos wiecej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
To jak będzie okazja rób się na bóstwo, tak żeby nie mógł oderwać od Ciebie oczu i przejmij inicjatywę (nie mam na myśli zadnych brutalnych metod, tylko przytulenie się...itd)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Domyślam się, że to początki, więc on może nie wie jak daleko może się posunąć; w tym momencie inicjatywa albo drobne sygnały z Twojej strony są niezbędne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
chodzi o to ze juz pare razy mi wpakowal rece pod bluzke le za kazdym razem wyczowam pewne niezdecydowanie z jego strony. ja hmmm moze to dziwne ale wole jak czasem to facet przejmie inicjatywe.
tak wiem ze to wogole dziwne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
to nie jest dziwne..
moze chwyc jego reke i poprowadz tak jak chcesz.. moze wtedy zrozumie ze tego chcesz... a ile macie lat?
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Moze chlopak sie po prostu boi, ze uznasz go za jakiegos buca, ktory mysli tylko o jednym, a jemu naprawde sie spodobalas i nie chce zepsuc relacji z Toba narzucaniem sie.
Jedyna rada, to przejecie inicjatywy ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
nie czytałam innych odpowiedzi
ale z moich obserwacji wynika, że skutkują w oswajaniu się ze sobą takie niewinne przepychanki, w stylu np. on ma coś w ręce, a Ty chesz mu zabrać i tak się droczycie. Może to trochę dziecinne, ale czy ktoś powiedział, że jak jest się starszym to trzeba być sztywniakiem? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Moze na poczatku ty zrob jakis odwazny krok w jego kierunku.A potem on sam sie juz tego nauczy w stosunku do ciebie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
w sumie to nie wiem co ja moglabym zrobic zeby nie pomyslal o mnie ze jestem taka no wiecie ze chodzi mi tylko o jedno bo nie to chce osiagnac... prosze waz o naprawde szczere i nawet odwazne wypowiedzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedz: sluchaj kochanie-nie boj sie mnie dotknac,przeciez nie gryze.
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
myślę, że żadna para jeszcze nie żałowała że zaczęła coś smielszego za późno. Wszytsko przed Wami. A jeśli chcesz go ośmielić- wyjdź sama z inicjatywą. Jeśli facet jest nieśmiały może warto podbudować jego samoocenę? Niech wie że go uwielbiasz i zalezy Ci na Nim, że Cię pociąga...
![]() Dobrze o nim świadczy, że nie wpycha Ci od razu rąk w spodnie. Na pewno będzie bosko, buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze inaczej - ile to trwa, ile macie lat?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
trwa krotko bo troszke ponad dwa miesiace, a lat tak jak pisaam mamy ja-20 on-22
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
2 miesiące to bardzo mało.. on po prostu nie chce żebyś odczuła, że jest nachalny, zależy mu na Tobie i zachowuje się ostrożnie, a Ty też niczego nie przyspieszaj, POCZEKAJ, daj związkowi czas niech sam się rozwija
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
Ja na poczatku z tz jak sie spotykaliśmy to nie trzymałam go za reke. ponoć o mnie chciał pierwszą złapac,ale ja sie spłoszyłam ;P To on był we mnie zakochany ;P Ja cały czas nawijałam, a on zawstydzony siedział cicho;p
Później pierwszy mi dał buziaka w policzek po czym ja mu w usta i dopiero póxniej z nim za reke zaczęłam chodzić ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ale rozumiem, że jesteście parą? możesz coś więcej napisać? jak spędzacie razem czas, jak często się spotykacie itp.?
![]() |
#22 |
BAN stały
|
no napisz ile razem jesteście, co razem robicie... ja pamiętam moje początki,,, ja już miałam zrezygnować z niego, bo myślałam,że sie nie otworzy,ale jego koleżanka i moja powiedziała ze sie jeszcze zdziwię. no i sie zdziwiłam
![]() Miałam zrezygnować, za mało robiliśmy, zeby być parą.. i takie tam...jak sie z nim na strzelnicy widziałam to tylko czesc czesc... a jak z nim miałam gadać czasem na strzelnicy to sie wstydziłam ;P ale w koncu sie wszysycy dowiedzieli ze para jestesmy ;P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pokaz ze sie nie boisz, przytulaj sie do Niego, całuj go w czólko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
na drugie mam Irena
|
oj to ja też byłam w takiej sytuacji ja tu zaczynam a on niby chce ale nie może czy się boi czy coś tam skończyło się tak że zerwaliśmy bo go nie pociągałam a spotykał się ze mną bo fajny ze mnie kumpel to tak w skrócie bo długo ze sobą byliśmy
mam nadzieję że z tobą będzie inaczej
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to Ty nie bylas w nim az tak bardzo zakochana?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez myslalam ze sie wogole nie otworzy a przyjaciolka mi mowila ze sie jeszcze zdziwie. no a jestesmy razem wlasnie dwa miesiace. spotykamy sie praktycznie codziennie. zwykle siedzimy sobie na fotelach i gadamy, czasem on mnie wciaga do siebie na kolana co mu sie wczesniej nie zdarzalo. ale teraz on na tydzien wyjechal wiec jest mala przerwa. no a dwa razy w tygodniu spotykamy sie w grupie znajomych. taka nasza paczka do ktorej wprowadzil mnie i moja przyjaciolke jej kuzyn a tego chlopaka przyjaciel. bo oni maja taki swoj zespol i maja tam próby. wiec tak wlasnie spedzamy czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
![]()
co zrobicaby chłopakmówił więcej komplementów i więcej miłych rzeczy? i nie pomoze ze mu powiem o tym ze chce czesciej slyszec bo slysze ze on tak nie umie bo on nielubi czesto mowic. ale ja od 2 dni nie uslyszalam nic milego a na dobranoc dostaje "ide spac"...
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Dot.: co zrobić aby mowił więcej miłych rzeczy
tez mu nie mow i nie opisuj na dobranoc zadnych smsow. po prostu bądź sobą, sprawiaj wrażenie że obojętne Ci est czy on powie coś miłego czy nie. Ale w sumie jak powie Ci cos miłego, to znaczy ze bedzie mówił szczerze, bynajmniej ja tak myśle.
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Niektórzy chyba nie czuja potrzeby do ciągłego okazywania komuś uczuć. Chociaż my, kobiety, bardzo lubimy kiedy o nas w taki sposob zabiegają.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
ooo skad ja to znam. Tez po 2 latach zwiazku chcialabym czasem slyszec jakis komplement i cos milego. A jak sie juz cos takiego zdarza to tylko w lozku. Poza - nie ma szans na jakies slowo ktore mnie dowartosciuje.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.