|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wypadanie sierści
mam psa jest to mieszaniec dobermana z jakimś tam psem i nie ma takiej bardzo krótkiej sierści ale też nie długiej. problemem jest jej wypadanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wypadanie sierści
to może być kwestia diety - napisz, czym karmisz psa...? w jakim jest wieku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
mam podobny problem,ale moja sunia ma alergie i wet mi polecil krople\EFA OLie kosztuja 32zl 30ml po tygodniu juz byl efekt,sa bardzo wydajne 10 kropli raz na dzien ,moja wazy20kg ,krople musza byc w lodowce i podobno sa smaczne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mój weterynarz mówił mi ostatnio, że wypadanie sierści u zwierząt może być związane z ogrzewaniem mieszkań, poniewż powietrze staje się suche i dlatego tak reagują. Najlepiej w tym wypadku kłaść codziennie na koloryfery coś mokrego lub nawilżać powietrze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
troche dziwne to stwierdzenie weta ,jak wytlumaczy wypadanie siersi latem?Nadmierne wypadanie siersci (nie mylic z linieniem)zwiazane jest albo z alergia badz z inna choroba np.kuracja antybitykowa lub lub zla dieta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.