|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Przejście z mixa na simplusa
Witam,
Chciałabym się dowiedzieć od potencjalnych klientów sieci plus, czy na prawdę opłaca sie przejście z mixa na simplusa, gdyz ze wzgledu na to, ze wolalabym zachowac obecny nr, zaproponowano mi wlasnie takie rozwiazanie. Dokladniej sytuacja wygląda tak, ze skonczyla mi sie umowa w mixie. Spisano ją na mojego tate, a bardzo zalezy mi na zatrzymaniu obecnego numeru, a niestety jesli chce go zatrzymac to tylko pod warunkiem, ze przejde do simplusa. Tak wiec mam dylemat ![]() Aha, jeszcze jedno. Wiem, ze w mixie obowiazuja mnie doladowania, a w simplusie konto doladowuje wtedy, kiedy mi pasuje, a nie wtedy kiedy musze, tak? To jest na pewno zaleta, ale jak jest pozniej np. z wszelkimi ofertami telefonow, pakietami itd? Czy pod tym względem przejscie do simplusa sie oplaca? Z gory dzieki za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Przejście z mixa na simplusa
Ja tak przeszłam i jest ok
ładuję sobie konto kiedy chcę, ostatnio za 100 zł i dostałam 15 zł bonus, a ważne pół roku ![]() jest pakiet 600 sms, bliskie numery, spoko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Inny cennik. 3. Nie weźmiesz telefonu za 1zł. 4. Doładowania dokonujesz wtedy kiedy: -skończą Ci się środki na koncie - skończy Ci się ważność konta 5. MixPlus jest dla tych którzy chcą wziąć telefon na tzw "raty" np za 1zł, jednocześnie zobowiązujesz się do doładować co miesiąc z góry ustaloną kwotą przez daną ilość miesięcy. Po upływie miesiąca zostaje Ci zablokowane konto i odzywa się tzw WINDYKACJA PLUS-owska ![]() 6. W simplusie musisz mieć swój telefon, doładowujesz kiedy Ci się podoba/ kiedy możesz . Zastanów się co lepsze dla Ciebie samej. Czy wolisz być związana umową(patrz realnie czy Cie na to po prostu stać) czy lepiej być wolnym ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Czyli bede musiala wziac telefon po normalnej cenie? Jak rozmawialam z babka, to powiedziala, ze ten telefon, ktory chcialabym wziac, pozostajac w mixie, bede mogla tez wziac w simplusie. Nie wspominala nic o innej cenie. W sumie to logiczne, ze powinien wiecej kosztowac, ale w takim razie dlaczego nic nie napomknęła?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
4GB, droższy abonament o 4zł, modem za 1zł i umowa na 29miesięcy. Czytać, czytać i jeszcze raz czytać! Jeśli bierzesz telefon w simplusie to płacisz normalną stawkę np mix/abonament 1zł simplus 200zł ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja też radzę się dokładnie dowiedzieć, może bezpośrednio w salonie Plusa zapytaj? Sama byłam konsultantką i wiem jak takie przekonywanie wygląda. Samej kończy mi się umowa, konsultanci wydzwaniają, ale jak słyszę o ich ,,promocjach", to brak słów. Nic ciekawego nie widzę dla siebie, to byłaby już moja kolejny, trzeci raz przedłużona umowa, ale nie mam naprawdę co dla siebie wziąć. Przemyśl dobrze wszystko, bo bez sensu się wiązać umową, która jest nieopłacalna dla Ciebie
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
a jeśli skończyły mi się już doładowania to nadal mam mixa czy już simplusa? można przejść do simplusa i jak?
![]() |
![]() |
#9 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.plus.pl/indywidualna/MixP...SystemZasilen/ ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- aaaaaa i najwazniejsze- sprawdz czy na pewno masz juz wszystkie zasilenia...
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.