|
|||||||
| Notka |
|
| Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Biżu
Witam!
Postanowiłam pokazać Wam swoją biżuteryjną twórczość.Życzę miłego oglądania
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biżu
A gdzie zdjęcia ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
To moja twórczość
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
pierwsze: nie podobają mi się
drugie: nie domknięte loopy i ogólnie loopy. trzecie: może po między nimi pasowała by jakaś kuleczka zaciskowa ? czwarte: do wisiorka proponuję krawatkę ![]() piąte: najfajniejsze z całego wrzutu Ogólnie popracuj nad zdjęciami
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hola hola, czemu tak krytycznie? jak na początki to powiedziałabym, że nie jest źle. Mało zróżnicowane materiały, głównie znienawidzona przeze mnie masa perłowa, ale od czegoś zacząć trzeba...
nad loopami trzeba trochę popracować, przede wszystkim żeby były od razu przy koraliku, żeby goły drut nie prześwitywał. Popróbuj z różnymi materiałami, przekładkami, ćwicz i pokazuj jak ci idzie a co do zdjęć to są niezłe pod tym względem, że są dość ostre i wyraźne: pamiętaj tylko żeby ułożyć biżu na zdjęciu tak, żeby wyglądała zachęcająco , a potem zdjęcia zmniejsz i rozjaśnij im tło - patrz wątek o obróbce zdjęć na górze strony.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
jak na początek ale nie jest. oczywiście do poprawy loopy no i musisz spróbować aby loopik był zaraz po koraliku, żeby nie latał. prace na ogól nie przypadły mi do gustu, bo nie lubię zwykłego szkła i masy perłowej. ale twórz dalej i czekam na nowości
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie uwagi, krytyczne też
Są motywacją do dalszej pracy. To moje początki ale mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może dla tego, że mam trochę zły dzień, nie mam co z sobą zrobić i mi się nudzi
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
No to tak:
1 - całkiem ciekawe zawieszki; crackli nie lubię odkąd jeden rozłupł mi się na pól gdy spadł na podłogę ![]() 2 - masy perłowej jakoś nigdy nie lubiłam ![]() 3 - jak ktoś wcześniej powiedział - choćby kuleczka pomiędzy by nie było tak nudno ![]() 4 - ehh... co ja mam napisać? Ani ładny, ani nie ładny. A do wisiora również proponuję krawatkę 5 - zgodzę się, najlepsze. Fajnie ze z kuleczką pomiędzy ![]() Podsumowując: loopy do poprawy przede wszystkim, powinny być zaraz przy koraliku. Zdjęcia mogłabyś poobcinać troszku po bokach (strasznie dużo pustego tła) i odrobinę rozjaśnić, ale duży plus że są ostre ![]() PS. W załączniku rysunek poglądowy - co można zrobić ze zdjęciem - nudziło mi się
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner Edytowane przez Maqda Czas edycji: 2008-04-30 o 19:00 Powód: rysunek podlądowy;) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Moje nowa biżuteryjna twórczość
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Na trzecim zdjęciu kolczyki fajne, jednak ja bym zamieniła ten drut wiszący na żmijkę
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam , niestety nie miałam żmijki
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Czarne najciekawsze, ale dałabym coś na końcu tego drucika, coś maciupkiego, żeby nie było tak tylko ucięte i już..
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Może ktoś jeszcze skomentuje
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka nowości
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)