|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nike Riverly Oryginalne czy fake?
Witam zamówiłem buty z allegro.pl . Nike Shox Riverly ... Zaintrygowała mnie cena 110zł- z wysyłką 130zł. Normalnie kosztują one około 200zł. Czy wchodzi w gre nieoryginalność tych butów? Pytałem sie na innym forum i powiedzieli ze raczej są oryginalne. Ale zapytać 2 raz nie zaszkodzi bo po co płacić za podróby. Oto Link do bucików
http://www.allegro.pl/item1002319050...ale_41_46.html Prosze o pomoc.! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nike Riverly Oryginalne czy fake?
nie widzialam shox rivalry w którym znaczek byłby niewypełniony - sama obwódka. ale może, kto wie? spytaj się o zdjęcie wewnątrz buta, one mają charakterystyczną włkładkę :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
haha jakie śmiechowe
nie wydaje mi sie ze nie oryginalne tylko pewnie osoba która sprzedaje kupiła ich dużo (hurtowo) i zapłaciła mniej, dlatego nie płacisz 200 zł po drugie mogłeś o tym pomyśleć przed zakupem ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
No więc według mnie wydają się oryginalne.
Z resztą co za różnica, ja nie poznaję że to podróbka więc inni pewnie też nie :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Heh dzieki dziewczyny ;-) Fakt.. Jak wy nie poznajecie to kto inny ma poznać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Polecam sprawdzić dlaczego konto sprzedawcy zostało zawieszone...
Ja czasem gdy nie jestem czegoś pewna to pisze do osób, które daną rzecz kupiły wcześniej, zwłaszcza jeśli jest mało komentarzy lub są one różne. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś nie odpisał. Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2010-04-21 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
jezeli sprzedawca kupil je na przyklad w anglii a przeceny sie zdarzaja od 1o funtow a ja wlasnie upolowalam te http://etalon.pl/tabid/226/productid...ownika=damskie na przecenie ze 14.99 niekoniecznie to sa podroby zreszta wydaja sie orginalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no dokładnie - a przecież jeszcze kupił w hurcie. olaboga, przecież produkcja takiego buta to jakieś 30 złoty tak naprawdę
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Własnie nie wiem dlaczego użytkownik ma zawieszone konto na allegro... Pisałem już do tych 4 osob co kupiły od tej allegrowiczki buty ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. Buty miały zostać wysłane kurierem (priorytet) Jakis... W Poniedziałek i dojść w 2-3dni.. Co itak jest długo na kuriera. Dziś jest już czwartek , allegrowiczka nie odpowiedziała na e-mail a gdy napisałem w poniedziałek jeszcze na gadu-gadu to w wtorek odszymałem tylko jedno słowo "lada dzień" i odzewu od drugiej strony nie było. Już teraz nie chodzi wogole o te oryginalność bo wydaje mi się ze są one oryginalne.. Wszystko okaże sie jak dojdą... Jeżeli wogole dojdą^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.