|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 21
|
co zrobic zeby wlosy blyszczaly?
moje po nalozeniu farby(jasny popielaty blond loreal )sa strasznie matowe,bez polysku,nie chce je spryskiwac lakierem nablyszczajacym ale sa moze jakies inne produkty zeby ten wlos ladnie lsnil?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 640
|
Dot.: co zrobic zeby wlosy blyszczaly?
najlepiej najpierw skorzystac z KWC orac z wyszukiwarki a potem ewentualnie w stosownym watku dopytac
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 221
|
jedwab
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 7
|
Ja mam ten sam problem co Ty i te¿ mam jasn± platynkê
Je¶li nie chcesz u¿ywaæ lakieru nab³yszczaj±cego( rozumeim ¿e dlatego ¿e wysusza wlosy, skleja i staja sie ³amliwe) to spróbuj u¿yc spraju nab³yszczaj±cego- to nie to samo! Spraye czêsto s± nawil¿aj±ce i z olejkami czyli s³u¿a w³oskom. Jedwab- no owszem, ale w malych ilosciach bo w³osy s± po nim t³uste. Ja u¿ywamn tez dwufazowego sprayu do prostowania w³osow BABYLISS, jedna"faza" to nab³yszczacz.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 502
|
nablyszczacz-slalom attraction ok 45 zl na allegro
efekt swietny!
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
`po umyciu wloosw plocz je pluaknka pol cytryny na 1 litr wody cytryna nablyszcza wlosy po 3 razach jzu bedzie widac efekty
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.

Je¶li nie chcesz u¿ywaæ lakieru nab³yszczaj±cego( rozumeim ¿e dlatego ¿e wysusza wlosy, skleja i staja sie ³amliwe) to spróbuj u¿yc spraju nab³yszczaj±cego- to nie to samo! Spraye czêsto s± nawil¿aj±ce i z olejkami czyli s³u¿a w³oskom. Jedwab- no owszem, ale w malych ilosciach bo w³osy s± po nim t³uste. Ja u¿ywamn tez dwufazowego sprayu do prostowania w³osow BABYLISS, jedna"faza" to nab³yszczacz.