|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
koszule
Poszukuję w realnych, namacalnych
sklepach koszul w podobnym stylu. Względnie może byc Allegro (stąd też zdjęcia tych koszul), ale przeszukałam całe i znalazłam tylko w sumie te 2 fasony u jednego sprzedawcy, ale aukcje kończą się za ok. 10 dni, a ja je potrzebuje "na teraz". Z resztą tak czy siak najlepiej byłoby taką koszulę przymierzyć. Kolory, które mnie interesują to klasyczne (bo niestety koszule do pracy) : czerń, biel, granat, szary i ciemny brąz. Zwiedziłam Zarę, bershkę, stradivariusa, C&A, Camieu ale tam tego fasonu nie widziałam. Gdyby któraś z Was zauważyła gdzieś takie koszyue (zwłaszcza taką z kokardą pod szyją), byłabym bardzo wdzięczna za "cynk"
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: koszule
gdzies taka koszule widziałam i wydaje mi się ze w h&mie
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja proponuję się wybrać do Solara i Mango
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
MISS BERGE by sabra
taka jest firma tych kosuzl. I proszę aukcje na allegro i koncza się za 1 dzień i pare kup teraz .http://www.allegro.pl/item449623902_..._promocja.html http://www.allegro.pl/item462702362_...la_nowa_m.html http://www.allegro.pl/item460751935_...asowana_s.html http://www.allegro.pl/item460752409_...to_nowa_s.html http://www.allegro.pl/item462702223_...na_nowa_s.html
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Raczej nie mój przedział cenowy
Ale dzięki za propozycje ![]() Cytat:
![]() Zależy mi własnie albo na żabocie, albo konkretnie na kokardzie pod szyją Allegro to juz ostateczność, bo jednak co jak co, ale wolałabym je przymierzyć ![]() Dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Też chciałam zaproponować Sabrę - i ją masz po pierwsze w niskich cenach, a po drugie jestem pewna, że znajdziesz sklep, w którym sprzedają ich ciuszki. Ja mieszkam w Łodzi, więc co do Krakowa nie mam pojęcia... U nas sklep Sabry jest chociażby w Ptaku w Rzgowie
Widziałam na żywo te koszulki, całkiem ładne, nawet zamierzałam sobie kupić
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie sie tak zastanawiałam czy Sabra jest dostępna tak normalnie w sklepach jakiś
Spróbuję poszukać u siebie Bo w sumie mają świetne modele
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, zerknęłam aż na ich stronę gdzie mają sklepy i niestety tylko w Warszawie i Rzgowie...myślałam, że jest bardziej rozpowszechniona, bo ja ten sklep znam od dawna
Jeszcze może być możliwość, że w Krakowie w jakimś sklepie z różnymi ciuszkami mają też Sabrę. Modele mają bardzo ładne, też tak myślę - ja bym na ich ciuszki na jakość troszkę ponarzekała, ale tragedii nie ma Kiedyś miałam kilka ich bluzek.
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
ja widziałam taką z kokardą pod szyją w terranovie czarną i białą tylko cena 65 zł...
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Zobacz na hebemoda.pl
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Zobacz na hebemoda
mają bardzo fajne koszule w przystępnych cenach
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
Polecam h&m,tam jest na prawde duży wybór jeżeli chodzi o koszule z kokardą
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Z kokardą widziałam jak byłam na zakupach ostatnio, ale niestety nie pamiętam jaki sklep. Natomiast bardzo podobna czarna jest w Orsayu, sama taką mam.
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
na hebemoda sliczne ciuszki mają
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, zapomniałam w ogóle o tym sklepie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

sklepach koszul w podobnym stylu. Względnie może byc Allegro (stąd też zdjęcia tych koszul), ale przeszukałam całe i znalazłam tylko w sumie te 2 fasony u jednego sprzedawcy, ale aukcje kończą się za ok. 10 dni, a ja je potrzebuje "na teraz".

Widziałam na żywo te koszulki, całkiem ładne, nawet zamierzałam sobie kupić 

Jeszcze może być możliwość, że w Krakowie w jakimś sklepie z różnymi ciuszkami mają też Sabrę. Modele mają bardzo ładne, też tak myślę - ja bym na ich ciuszki na jakość troszkę ponarzekała, ale tragedii nie ma