|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kolor oczu a kolor wlosow
Witam!
W sobote wybieram sie do fryzjera, a ze nadchodzi zima mam ochote na kompletna zmiane. Problem tkwi jednak w tym, ze mam dwukolorowe oczy tj. jedno brazowe (cieply jasnobrazowy kolor) a drugie zielono-szare (zdecydowanie odcien zimny). Obecnie mam srednia dlugosc wlosow tj. nieco poza ramionami. Z natury jestem ciemna blondynka czyt. kolor mysi i nie podobam sie w nim sobie, bo jestem nijaka. Opalam sie na zlocisty kolor. Nie mam piegow. Nie mam tez pojecia czy ton mojej cery jest zimny czy cieply. Wiem z autopsji, iz platynowe i bardzo ciemne kolory mi nie sluza. Mam bardzo jasna karnacje twarzy a jej ksztalt jest okragly. Chcialabym Was prosic o rade jaki kolor sobie zafundowac i czy ewentualnie kilka kolorow (po stronie "cieplego" oka inny kolor niz po stronie oka "zimnego" ? ) i mniej wiecej styl fryzury tj. bardzo scieniowana, prosta bardzo nowoczesnie asymetryczna, jaki rodzaj grzywki. Z gory dziekuje! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Kolor oczu a kolor wlosow
Czy ktos ma jakis pomysl? :s
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor oczu a kolor wlosow
okągła buzia więc ponieniowana grzywka na bok najlepiej , i pocieniowae włosy nachodzące lekko na policzki
![]() mysi blond świadcz o typie letnim więc ja bym stawiała tu też na coś w stylu czekoladowego brązu z blond pasemkami , albo jaśniejszy ale w chłodnym odcieniu! brąz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.