|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dobry Dermatolog
Hej dziewczyny poszukuje dobrego dermatologa. Jest mi polecana dr Jagielska z Kliniki dr Sankowskiego, czy był ktoś u niej. Jestem ciężki przypadek alergiczny....
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Dobry Dermatolog
Opinie ogolnie ma ok, myslę iż pracując w takiej klinice, człowieka który sznuje swoją opinie, jest lekarzem ok. Sankowski byle ogo by nie przyjmował- takie moje zdanie . Ale zawsze warto poszperać w necie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dori79, a byłaś u alergologa z tym? Ja chodziłam po dermatologach, którzy przepisywali mi albo jakieś mocne tabletki Unidox chyba to się nazywało, ale raz w miesiącu czyszczenie twarzy za 250 zł (oczywiście u nich, bo była tam też kosmetyczka), pomagało ale na chwilę. Potem poszłam do endokrynologa, który zrobił mi wszystkie możliwe badania, tu było ok, odesłał też do alergologa, który wykluczył, że to alergia i w końcu ( w zasadzie przez przypadek) trafiłam do porządnego dermatologa dr Kwieka.
http://www.centrum-malia.com.pl/inde...artomiej-kwiek Przyjmuje w Centrum Malia, robiłam tam operacje uszu i przy okazji umówiłam się do dermatologa. Wizyta kosztuje 150 zł, dr Kwiek jest bardzo konkretny. Co prawda nie mam mega wielkiego problemu z trądzikiem, ale ciągle pojawiają mi się wypryski (raz mniej raz więcej, ale cały czas mam coś na twarzy), potem zostają po nich przebarwienia. Dostałam specjalny preparat do stosowania rano i wieczorem. Jak się okazuje moje nałogowe wręcz mycie twarzy, nie tylko rano i wieczorem ale nawet w ciągu dnia, żeby się nie świeciła tylko pogarszało sprawę. Czym skóra nie może być za bardzo wyczyszczona i wysuszona, to tylko szkodzi. Dopiero dr Kiwek mi to uświadomił. Minęły dopiero trzy tygodnie od konsultacji a ja już widzę poprawę. |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ślicznie dziękuję "klementyna"
Tylko że, ja całe życie walczę z atopowym zapaleniem skóry.... Myślę, że w pierwszej kolejności udam się jednak do kliniki Sankowskiego.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.