|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Białka Tatrzańska
kochane wizażanki
![]() szukam noclegów w białce ew. w okolicach i może któraś z wizażanek ma jakieś sprawdzone i może coś polecić? byłabym wdzięczna za pomoc bo z TŻ chcemy wyskoczyć w grudniu na snowbordzik i szukamy czegoś ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Białka Tatrzańska
JA spałam w "Karczma" -czerwony napis, po prawej od strony N. Targu wjazd, po lewej od strony Bukowiny np. JEst tam restauracja, bezprzewodowy internet, quady, skutery sniezne, naprawde fajne pokoje plus dobre jedzenie. Cena chyba to bylo 40 zl od osoby.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Podbiję temat
![]() W wakacje niestety nigdzie się nie wybieram, ale zimą mam zamiar z TŻtem znowu wybrać się w góry na deskę ![]() I tu moje pytanie- ktoś może polecić jakieś kwatery w Białce? Najlepiej blisko jakiegoś stoku. Mój TŻ uwielbia pokoje w góralskim stylu więc gdyby tak było to chętnie poczytam, może macie namiar na stronę internetową ![]() Chętnie też poczytam o knajpkach i karczmach w Białce gdzie serwują pyszne jedzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Białka Tatrzańska
Nie dawno wybrałam się ze znajomymi na taką wycieczkę w góry właśnie do Białki Tatrzańskiej. Mieszkamy niedaleko, ale zazwyczaj obieraliśmy kierunek Zakopane. Tym razem chcieliśmy pojechać gdzieś indziej i nie żałujemy w ogóle! Polecam szczerze - góry wiadomo piękne, ale jeszcze ten klimat. Miasteczko nie jest przepchane turystami, ma swój klimat (m.in. cudowny drewniany kościółek). Najbardziej zachwyciły mnie baseny termalne, można się zrelaksować jak nigdzie indziej
![]() ![]() https://www.facebook.com/termabania/app_352878984784162 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ta białka to świetny pomysł, ostatnio tez byłam razem z koleżankami mieliśmy jechać na 3 dni a przedłużyliśmy sobie urlop do 2 tygodni!
bez pożyczki by się nie było, a że jedna z nas ma pełno koleżanek pracujących w skoku Wołomin szybko mieliśmy pieniądze na koncie i na nasze szaleństwa, chociaż bez pomocy koleżanek mojej koleżanki tez by się obyło, jednak było to dłużej, a my od razu chcieliśmy mieć pieniądze na koncie Edytowane przez zastepca1 Czas edycji: 2013-05-07 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
jeśli chodzi o Białkę Tatrzańską to ja zdecydowanie polecam noclegi u Lucyny. Domowa atmosfera, przepyszne jedzonko, cisza i spokój a co najważniejsze wszędzie czyściutko
![]() ![]() ![]() Idealne miejsce na wyjazd z rodzinką! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.