|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Grube łydki
Mam bardzo grube łydki. Zawsze uważałam, że przez to nie mogę nosić krótkich spódniczek. Jednak ostatnio surfując po sklepach internetowych w poszukiwaniu ciekawej kompozycji na zbliżające się wesele natrafiłam na cudowną jeansową mini http://www.yourstyle.pl/index.php?p619,jeansowa-mini-spodniczka-lzz-jeans-art-1741-3725
Zakochałam się w niej. Pomóżcie... Czy powinnam ją kupić? Czy będzie pasowała do moich łydek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grube łydki
Cytat:
![]() O grubych łydkach jest cały wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=89250 - może znajdziesz tu coś ciekawego dla siebie ![]() Czy to przypadkiem nie reklama??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
niestety nie otwiera mi się ta strona i nie wiem jak mini wygląda, ale chciałabym od siebie dodać jedno TAK dla MINI
fajna mini do czarnych rajstop i kozaków będzie super wyglądać i ukryje grube łydki sama mam taki sam problem, natura obdarzyła mnie potężnymi łydkami i ciągle ukrywałam je pod spodniami a teraz kombinuje różnymi sposobami jak nosić nogi odkryte a jednocześnie odciągnąć uwagę od tego, że mam za duże łydki. Mogę powklejać moje zestawy z mini i szortami na mojej osobie jeśli tylko chcesz ![]() znam ten ból to chętnie pomogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
izusiam wklej swoje zestawy
![]() a ta strona mi takze się nie otwiera ale mini na wesele to stanowcze nie. na pewno znajdziesz sukienke moze o lini litery A do kolanka, plus obcasy i rajstopy w ciemnym kolorze, i dobrze by było zeby nei było duzych róznic w kolorach but rajstopa, dobrze zeby i sukienka sie duzo nie rózniła barwą, ale na wesele moze byc problem, chyba ze lubisz ciemne kolory za to mozesz smiało poszalec z dodatkami , które rozjaśnią kreacje
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jaka reklama, heh xD
Wg mnie na wesele powinno chodzić się w sukienkach eleganckich ...
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
autorka o spódnicy mini (ja tak zrozumiałam) wspomina na marginesie,
a nie chodzi jej konkretnie o to, żeby takową założyć na wesele ![]() jeśli tak to oczywiście też mówię MINI wielkie stanowcze NIE chodziło mi raczej o to żeby na codzien zupełnie nie rezygnować z tej długości wklejam moją kreację z końca sierpnia, RADY ODE MNIE: -buty obowiązkowo takie czółenka wkładane i na obcasie bo to automatycznie wydłuża nogę żadnych tam zapinanych na kostkę!!!! bo skraca nogę i przede wszystkim eksponuje łydkę (o to niech dbają dziewczyny z chudymi nóżkami) my trzymajmy się na baczności - do zdjęć pozuj bokiem ![]() - sukienka wg mnie moja była za krótka akurat ucięta przy łydce, powinna być troszkę dłuższa ale była wybierana na szybko, tak jak torebka ![]() ![]() zestawy moje na ukrycie łydek powklejam jutro ponieważ muszę wykorzystać mojego TŻ jako fotografa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.