|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Moja galeria zdjęć.Witam Was
Forum Wizaż podziwiam, oglądam i z zapałem czytam już od długiego czasu. Pomyślałam więc, że może warto się tu udzielić... Wpadłam na pomysł, by na początek pokazać coś swojego, napisać o czymś konkretnym, a nie wpadać tak bez celu i sensu Trochę fotografuję, ale aż głupio mi to nazywać fotografowaniem, bardziej jest to chyba pstrykanie w wolnym czasie , którego ostatnio trochę mniej, bo szkoła, matura, ale teraz być może znowu do tego wrócę - mam już wakacje Nie wiem, czy moje zdjęcia przypadną Wam do gustu, ale liczę na szczere i krytyczne uwagi Dzięki temu mogłabym ocenić co robić i czego rzecz jasna nie robić, by było lepiej. Poniżej załączam co nieco mojego ![]() Załącznik 929203Załącznik 929204Załącznik 929205Załącznik 929212Załącznik 929213 P.S. Szkoda, że są tu takie ograniczenia w wielkości plików Zdjęcia przez pomniejszenie i inne zabiegi straciły sporo na jakości ![]()
Edytowane przez TeaHouseMoon Czas edycji: 2010-03-02 o 22:55 |
|
|
|
|
#2 |
|
CraftMod
|
Dot.: Moja galeria.
Nie jestem spacjalistką w dziedzinie foto, ale bardzo mi się podobają
A przy okazji witaj! |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Hurra! Ktoś odpowiedział
Cieszę się, że się podobają Nad niektórymi sporo się napracowałam: klęcząc, skacząc, nachylając, wyginając Ale warto było, zresztą takie rzeczy sprawiają przyjemność Kiedy się popracuje, a potem widzi się swoje pomysły i twory na ekranie komputera (lub papierze fotograficznym ^^). Również witam, bardzo mi miło
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
mi również się podobają mimo że znawcą nie jestem. Ale mnie generalnie ciężko zadowolić Dlatego skoro chwalę znaczy że jest dobrze
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Zachęcona miłymi komentarzami postanowiłam dodać coś jeszcze ![]() Załącznik 929343Załącznik 929344Załącznik 929345Załącznik 929350Załącznik 929351
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę dobre zdjęcia...a skoro to dopiero matura to co bedzie dalej....
![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Naprawdę świetne zdjęcia
Od razu 'wyhaczyłam' kilka, które nadawałyby się do zrobienia szablonu na bloga ![]() Chętnie zobaczyłabym kilka zdjęć w oryginalnych rozmiarach, bo takie pomniejszanie sprawia, że tracą pewien urok. Może zalinkujesz kilka np. na imageshack.us i wkleisz adresy? P.S. masz może konto na deviantart.com?
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Fotografika to trudna sztuka!!!!... Wiem tylko tyle bo układalam kwiaty do pocztówek.. wiec wiem ile to pracy ....
... Wychodzi Ci nieźle ... Naprawdę ... Masz się czym pochwalić.... ... najbardziej zrobiły wrażenie na mnie zdjęcia : filiżanka, paw, oko i usta z truskawką ... kurcze mają to coś w sobie .. ciężko mi jest powiedzieć .co....ale jakoś przemawiają do mnie inaczej Fajne ... czekam na dalsze poczynania....
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
ooo ja się podpisuje pod wszystkimi powyższymi pochwałami
śliczne zdjątka
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz do czego służy aparat i potrafisz się nim posługiwać... Naprawdę bardzo dobre zdjęcia... Moja opinia nie jest jakaś ważna, ale ja wyrażę: możesz śmiało się nimi chwalić bo jest czym... Brawo
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam Kochane
Cieszę się, że moje zdjęcia przypadły Wam do gustu ![]() joplin: mam konto na deviantart tam zdjęcia są lepszej jakości i przede wszystkim sporo większe mój nick to Zanna-Zu, wystarczy dopisać przed adresem.kolejna porcja w takim razie ![]() Załącznik 929885Załącznik 929888Załącznik 929890Załącznik 929892Załącznik 929893
|
|
|
|
#12 |
|
CraftMod
|
Troszeczkę mnie nie było, a tu takie ładne zdjęcia. Najbardziej podobaja mi się z sutami i truskawką, kwiatek, serducho, eeeeee, wszystkie są bardzo ładne
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy podobny gust
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam serdecznie
![]()
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
fotki ciekawe, sama czasem oceniam bo mój syn pstryka(jest w gimnazjum) z tym że jego hobby to pejzaż . Pokazuj dalej
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zazdroszczę zdolności do fotografowania pejzażu Ja chyba po prostu tego nie umiem, rzadko kiedy wychodzi mi coś ładnego. To sztuka uchwycić ładnie na zdjęciu tak rozległy obszar Chyba wolę coś, co widzę z bliska i mogę dotknąć, obejrzeć, przestawić, ustawić.Załącznik 930982Załącznik 930983Załącznik 930984Załącznik 930985Załącznik 930986
|
|
|
|
|
#17 |
|
CraftMod
|
Fajne masz pomysły, ken zszyty kasztan
, ładnie to wygląda
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Swietne sa te zdjecia!!! szczegolnie to z truskawka
hehe...podoba mi sie z wiadomych wzgledow![]() truskaffka pozdrawiam!!!! super fotki!!
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Świetne zdjęcia - na stronie technicznej znam się średnio, ale napewno masz "to coś" co powinien mieć każdy fotograf: Pomysły i "oko" do dobrych ujęć
Pozdrawian i czekam na więcej
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
jeszcze raz potwierdzę to co pisałam wcześniej... Bardzo ładne zdjęcia
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
śliczne ale...
wole fotki bez przerobki...wole zby coś mnie ujowałą swoją naturalnością bez przeróbek
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
A ja powiem tylko, że bez wahania wieszam ten tryptyk u siebie w salonie. Najlepiej na szarej ścianie i tylko w wielkim formacie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1180266985 Nie przestawaj, bo masz super talent. I nie martw się, że nie czujesz się dobrze w pejzażach. Masz swój kierunek i technikę i o to chodzi. Teraz tylko twórz i rozwijaj swój warsztat ![]() A propos, myślałaś o pójściu na fotografię reklamową? Czy nie chcesz sobie psuć pasji pstrykając zawodowo? |
|
|
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Couver de Neige: nie rozumiem
tylko trzy zdjęcia przeze mnie zamieszczone (4 jeśli liczyć ten 'tryptyk' ) są przerabiane. Reszta to kwestia oświetlenia i ustawienia przedmiotów ![]() nirshya.dwbh neissi ![]() ![]() nawet bym o tym nie pomyślała... że miałabym mierzyć tak wysoko gdzie mogłabym znaleźć taki kierunek? poza tym, pewnie wymagania tam stawiane są kosmiczne ![]() Załącznik 940110Załącznik 940111Załącznik 940112Załącznik 940113Załącznik 940114
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Masz super talent. Jesli chcesz, mogłabyś go rozwijać właśnie na studiach albo w jakiejś szkole jednorocznej chociaż. Nie wiem ile masz lat i skąd jesteś, dlatego trudno mi powiedzieć konkretniej, ale wystarczy, że poszukasz pod fotografią reklamową, a na pewno znajdziesz szkoły z tym kierunkiem. Teraz jest ich dużo. Pooglądaj też prace innych, którzy zajmują się tym zawodowo. Może to jest właśnie to, co chesz w życiu robić
![]() A wymaganiami się nie przejmuj. Mogą chcieć chemii, ale jak nie czujesz się w niej dobra to na pewno znajdziesz uczelnię, na której tego nie wymagają. Poszukaj, to się dowiesz
|
|
|
|
|
#25 |
|
CraftMod
|
Śliczne zdjątka.
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne zdjęcia,masz talent.Brawo
|
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
super fotki!!! Jestes nad podziw zdolna i twórz dalej... Niesamowite są te Twoje zdjątka... szczególnie podobają mi się te czarno-białe... są boskie... jeśli uslyszysz tylko jakies zle slowka na temat Twoich prac to daj mi znac zaraz sie z tym kims rozprawie naprawde superowskie zdjecia pozdrawiam
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
Hej Wam
Dzisiaj stworzyłam takie małe coś i zastanawiam się, czy nadawałoby się na prezent? Bo sama nie wiem, czy wyszło dobrze, czy nie. Nigdy wcześniej nie malowałam farbami (chyba że w podstawówce ), ale dzisiaj mnie natchnęło i proszę Trochę się nad tym napracowałam, przyznaję, ale ile frajdy było i radości kiedy skończyłam Co sądzicie? ![]() P.S. Te białe smugi to tylko moje odbicie w antyramie ![]() Załącznik 1009010
Edytowane przez TeaHouseMoon Czas edycji: 2010-03-02 o 22:56 |
|
|
|
|
#29 |
|
CraftMod
|
Bardzo sympatyczny, myślę, że nadaje się w 100%
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

Forum Wizaż podziwiam, oglądam i z zapałem czytam już od długiego czasu. Pomyślałam więc, że może warto się tu udzielić...
Wpadłam na pomysł, by na początek pokazać coś swojego, napisać o czymś konkretnym, a nie wpadać tak bez celu i sensu
Trochę fotografuję, ale aż głupio mi to nazywać fotografowaniem, bardziej jest to chyba pstrykanie w wolnym czasie
, którego ostatnio trochę mniej, bo szkoła, matura, ale teraz być może znowu do tego wrócę - mam już wakacje
Dzięki temu mogłabym ocenić co robić i czego rzecz jasna nie robić, by było lepiej.
Zdjęcia przez pomniejszenie i inne zabiegi straciły sporo na jakości 

... najbardziej zrobiły wrażenie na mnie zdjęcia : filiżanka, paw, oko i usta z truskawką ... kurcze mają to coś w sobie