|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
weekend w Londynie?
Witam,
Chciałabym wyskoczyć na jakiś weekend do Londynu. Nigdy tam nie byłam. Zdaje sobie sprawę, że weekend to bardzo krótko, ale myślę że i tak warto. Możecie polecic jakies biuro, które organizuje takie weekendowe wycieczki? Chciałąbym zobaczyć co nieco ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: weekend w Londynie?
Najlepiej samemu coś zorganizować.
Ja się wybieram niedługo do Londynu i za 4 dniowy wyjazd w całości płacę 300zł. Jedziemy dużą grupą znajpomych i każdy znalazł a to tani nocleg inny znalazł tani samolot a inni listę co trzeba zwiedzić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja kojarzę takie biurO :
weekendy lotnicze : BIURO MATIMPEX TRAVEL
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sol-tours www.sol-tours.pl robi weekendowe wypady do stolic europejskich, również z Warszawy.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.