KW: Carolina Herrera, 212 Men (zapach dla mężczyzn) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne dla katalogu kosmetyków

Notka

Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów".

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2003-12-14, 13:10   #1
201803120844
Konto usunięte

KW: Carolina Herrera, 212 Men (zapach dla mężczyzn)

W jednej z ocen pojawiła się "ciekawa" opinia.

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ame=pepedesign

Mam pytanie do autora. Skoro nazwa 212 to 212 mężczyzn i jedna pani to wcześniej musiało być 212 kobiet i jeden pan Bo ta woda była najpierw w wersji dla kobiet(1997 rok chyba) a dopiero potem wersja męska (1999?) Geneza nazwy jest jak wiadomo bardzo banalna- numer kierunkowy na Manhattan. Zapach damski zainspirowany stylem życia córki Herrery . Bo wcześniejsze wody Herrery zainspirowane są raczej kobiecym i romantycznym stylem projektantki(ach te kwiaty i bardziej kojarzą sie z Wenezuelą w której przez lata mieszkała Carolina Herrera. Opinia dotycząca genezy nazwy rozbawiła mnie .
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-12-14, 17:34   #2
pepedesign
Raczkowanie

Re: KW: Carolina Herrera, 212 Men (zapach dla mężczyzn)

sprostowanie: oficjalnie chciałem napisać ,że jako człowiek zajmujący się na poważanie modą, perfumami - nigdy nie napisałbym podobnych bzdur, w imieniu mojego kolegi przepraszam. Po prostu serwis wizaz.pl zajmuje w moim zyciu dużo czasu, a wiele osób ma dostep do mojego komputera stąd wynikła powyższa sytuacja. Oczywiście racje ma Pani któraq znalazła "mój" post. Z góry dziekuje pozdrawiam i przepraszam za info. udzielone o carolina herrera 212 men
pepedesign jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-12-14, 19:19   #3
palomino
Zakorzenienie

ZLO ocena do wycięcia

w takim brzmieniu chyba nie kwalifikuje sie to na ocene, nawet czegos tak niemierzalnego jak zapach

pepedesign napisał(a):
> sprostowanie: oficjalnie chciałem napisać ,że jako człowiek zajmujący się na poważanie modą, perfumami - nigdy nie napisałbym podobnych bzdur, w imieniu mojego kolegi przepraszam. Po prostu serwis wizaz.pl zajmuje w moim zyciu dużo czasu, a wiele osób ma dostep do mojego komputera stąd wynikła powyższa sytuacja.

Czy ten kolega zna rowniez twoje haslo? Bo recenzje w KW nie są jak forum oparte na cookies i mozna je wpisac tylko i wylącznie wtedy jesli sie zna haslo.
Link do zmiany hasla jest na stornie glownej

pozdrawiam
Stary 2003-12-14, 19:48   #4
201803120844
Konto usunięte

Re: ZLO ocena do wycięcia

Skoro Pepedesign, jak pisze, na poważnie "zajmuje się perfumami i modą" to chyba mógłby edytując dodać parę słów oceny zapachu a nie tylko usunąć to co napisał za niego kolega (ciekawa "koncepcja" pochodzenia nazwy 212
201803120844 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-12-15, 16:03   #5
pepedesign
Raczkowanie

(1) tak zna równiz hasło, znaja go wszyscy którzy usiądą przed mój monitor bo mam je poprzyklejane na kartkach do monitora. (2) Nie musze udzielać swoich recenzji na temat "carolina herrera 212"... To ja bede decydował kiedy i w jaki sposób je pisać pozdrawiam
Stary 2003-12-15, 16:16   #6
admin
Gość

pepedesign napisał(a):
> (1) tak zna równiz hasło, znaja go wszyscy którzy usiądą przed mój monitor bo mam je poprzyklejane na kartkach do monitora. (2) Nie musze udzielać swoich recenzji na temat "carolina herrera 212"... To ja bede decydował kiedy i w jaki sposób je pisać pozdrawiam

Proponowalbym ponownie przemyslec powyzsze, poniewaz zarowno pierwsza jak i druga czesc kwalifikuje sie do malo delikatnych dzialan administratora.

Ad. 1: z jednego hasla korzystac moze tylko jedna osoba.
Ad. 2: jednak nie zgodze sie do konca, mamy cos takiego jak kodeks pudernic, dostepny w linkach na glownej stronie KW.

Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2003-12-15, 16:45   #7
pepedesign
Raczkowanie

oczywiście w tym momencie przyznaje racje, czytałem - moja ocena powinna być wiarygodna i rzetelna a niestety taka nie jest... gdybym pisał ją ja od poczatku z pewnością by taka nie była postaram sie jak najszybciej usunąć moją niewiarygodna i nie obiektywna recenzje pozdrawiam
Stary 2003-12-15, 16:49   #8
admin
Gość

pepedesign napisał(a):
> oczywiście w tym momencie przyznaje racje, czytałem - moja ocena powinna być wiarygodna i rzetelna a niestety taka nie jest... gdybym pisał ją ja od poczatku z pewnością by taka nie była postaram sie jak najszybciej usunąć moją niewiarygodna i nie obiektywna recenzje pozdrawiam

Cieszę się, że postanowiłeś coś z tym zrobić. Polecam skorzystać z opcji edycji swojej oceny, wtedy - bez usuwania - będziesz mógł zmienić jej treść i gwiazdki.

Jeśli już koniecznie chcesz ją usunąć, proszę o informację - usuwać mogą tylko administratorzy KW.

Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Techniczne dla katalogu kosmetyków

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości