|
Notka |
|
Techniczne dla katalogu kosmetyków Forum techniczne - obszar katalog kosmetyków. Tutaj zajmujemy się obsługą techniczną katalogu kosmetyków: "Kosmetyk Wszech Czasów". |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
KW: Carolina Herrera, 212 Men (zapach dla mężczyzn)
W jednej z ocen pojawiła się "ciekawa" opinia.
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ame=pepedesign Mam pytanie do autora. Skoro nazwa 212 to 212 mężczyzn i jedna pani to wcześniej musiało być 212 kobiet i jeden pan ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: KW: Carolina Herrera, 212 Men (zapach dla mężczyzn)
sprostowanie: oficjalnie chciałem napisać ,że jako człowiek zajmujący się na poważanie modą, perfumami - nigdy nie napisałbym podobnych bzdur, w imieniu mojego kolegi przepraszam. Po prostu serwis wizaz.pl zajmuje w moim zyciu dużo czasu, a wiele osób ma dostep do mojego komputera stąd wynikła powyższa sytuacja. Oczywiście racje ma Pani któraq znalazła "mój" post. Z góry dziekuje pozdrawiam i przepraszam za info. udzielone o carolina herrera 212 men
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ZLO ocena do wycięcia
w takim brzmieniu chyba nie kwalifikuje sie to na ocene, nawet czegos tak niemierzalnego jak zapach
![]() pepedesign napisał(a): > sprostowanie: oficjalnie chciałem napisać ,że jako człowiek zajmujący się na poważanie modą, perfumami - nigdy nie napisałbym podobnych bzdur, w imieniu mojego kolegi przepraszam. Po prostu serwis wizaz.pl zajmuje w moim zyciu dużo czasu, a wiele osób ma dostep do mojego komputera stąd wynikła powyższa sytuacja. Czy ten kolega zna rowniez twoje haslo? Bo recenzje w KW nie są jak forum oparte na cookies i mozna je wpisac tylko i wylącznie wtedy jesli sie zna haslo. Link do zmiany hasla jest na stornie glownej pozdrawiam
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Re: ZLO ocena do wycięcia
Skoro Pepedesign, jak pisze, na poważnie "zajmuje się perfumami i modą" to chyba mógłby edytując dodać parę słów oceny zapachu a nie tylko usunąć to co napisał za niego kolega (ciekawa "koncepcja" pochodzenia nazwy 212
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
(1) tak zna równiz hasło, znaja go wszyscy którzy usiądą przed mój monitor bo mam je poprzyklejane na kartkach do monitora. (2) Nie musze udzielać swoich recenzji na temat "carolina herrera 212"... To ja bede decydował kiedy i w jaki sposób je pisać pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
pepedesign napisał(a):
> (1) tak zna równiz hasło, znaja go wszyscy którzy usiądą przed mój monitor bo mam je poprzyklejane na kartkach do monitora. (2) Nie musze udzielać swoich recenzji na temat "carolina herrera 212"... To ja bede decydował kiedy i w jaki sposób je pisać pozdrawiam Proponowalbym ponownie przemyslec powyzsze, poniewaz zarowno pierwsza jak i druga czesc kwalifikuje sie do malo delikatnych dzialan administratora. Ad. 1: z jednego hasla korzystac moze tylko jedna osoba. Ad. 2: jednak nie zgodze sie do konca, mamy cos takiego jak kodeks pudernic, dostepny w linkach na glownej stronie KW. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
oczywiście w tym momencie przyznaje racje, czytałem - moja ocena powinna być wiarygodna i rzetelna a niestety taka nie jest... gdybym pisał ją ja od poczatku z pewnością by taka nie była postaram sie jak najszybciej usunąć moją niewiarygodna i nie obiektywna recenzje pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
pepedesign napisał(a):
> oczywiście w tym momencie przyznaje racje, czytałem - moja ocena powinna być wiarygodna i rzetelna a niestety taka nie jest... gdybym pisał ją ja od poczatku z pewnością by taka nie była postaram sie jak najszybciej usunąć moją niewiarygodna i nie obiektywna recenzje pozdrawiam Cieszę się, że postanowiłeś coś z tym zrobić. Polecam skorzystać z opcji edycji swojej oceny, wtedy - bez usuwania - będziesz mógł zmienić jej treść i gwiazdki. Jeśli już koniecznie chcesz ją usunąć, proszę o informację - usuwać mogą tylko administratorzy KW. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.