|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, napiszcie o swoich porodach
... i dodajcie otuchy
![]() Napiszcie jakie były wasze pierwsze oznaki porodu, jak silne pierwsze skurcze, ile ten poród trwał, jaką miałyście opiekę no a przede wszystkim jak z tym nacinaniem krocza i rekonwalescencją po nim (bo ja bardzo długo dochodziłam do formy)Boje się też nawału pokarmu z którym nawet babcinymi sposobami trudno mi było sobie radzić, szczególnie nie skuteczna i niewygodna była ta kapucha (podpowiadałyście już o jogurcie-to wypróbóję jak by co). Pozdrawiam i zapraszam do zwierzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, napiszcie o swoich porodach
... i dodajcie otuchy
![]() Napiszcie jakie były wasze pierwsze oznaki porodu, jak silne pierwsze skurcze, ile ten poród trwał, jaką miałyście opiekę no a przede wszystkim jak z tym nacinaniem krocza i rekonwalescencją po nim (bo ja bardzo długo dochodziłam do formy)Boje się też nawału pokarmu z którym nawet babcinymi sposobami trudno mi było sobie radzić, szczególnie nie skuteczna i niewygodna była ta kapucha (podpowiadałyście już o jogurcie-to wypróbóję jak by co). Pozdrawiam i zapraszam do zwierzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dziewczyny, napiszcie o swoich porodach
Witam, jestem położną i piszę pracę magisterską odnośnie doświadczeń z PIERWSZEGO porodu, który odbył się w latach 2010-2012 lub 1970-19990.
Jeśli maja Panie chwilkę czasu, proszę o wypełnienie anonimowej ankiety dostępnej pod adresem: https://docs.google.com/spreadsheet/...NkVxeTdzelE6MQ Pozdrawiam i dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.