|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
nigdy w życiu
widziałyście?
ja byłam wczoraj z mężczyzną z okazji walentynek i podobało nam się, bo było zabawne, ale nie głębokie sporo niedoróbek, ale naprawdę śmieszne a błędy? np: adam i rodzice judyty byli sąsiadami bliskimi chyba, bo mieli z okien widok na most poniatowsiego, tyle, że pod innym kątem ale fajne mimo wszystko, bardzo lekkie i nie wymagające myślenia a to potrzebne nam czasem |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: nigdy w życiu
No oczywiście czasem są potrzebne takie lekki filmiki
My chcieliśmy wczoraj na to pójść, ale o 16 nie było już biletów na 21 Pójdziemy na pewno w najbliższym czasie. Ja czytałam książkę i bardzo mi się podobała
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
my kupiliśmy bileciki w czwartek i to osobiście, chyba dobrze zrobiliśmy
pójdźcie, chociaż to nie dokładnie ta książka słowo w słowo, ale filmik świetny a, i zapomniałam o czymś, niezwykle dynamiczny i z fajną tylko polską muzyką, nie tylko specjalnie pisaną do tego filmu |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Też wczoraj byłam. Mnie i mężowi bardzo się podobał. Super obsada i muzyka. My mielismy zarezerwowane bilety. Gorąco polecam.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
a my z moim TŻ stwierdziliśmy ,ze ten film jest tak opiewany ,że to z pewnością niezła chała i poczekamy kilka miesięcy aż film będzie w jakims szmatławcu .
pzdr. paula |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jak go zobaczysz, to zmienisz zdanie. Jak się mojemu mężowi podobał, to jest super.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
a ja własnie wrociłam, wczoraj tez nie dostalismy biletów a dzis tez był tłum. Czytałam książke, obie części, książka chyba jest lepsza, ale film tez b. fajny i nie tylko dla kobiet! No i muzyka, no i Żmijewski - którego uwielebiam .... super!
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Nie byłam na tym filmie, ale zastanawiam się nad pójściem.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Nie polecam tym którzy przeczytali niedawno książkę, bo będą robić porównania, a nie warto
![]() Mnie się podobał (uśmiałam się nawet Ogólnie film można obejrzeć z lekkim sercem i nie żałowac wydanych pieniędzy A tak z innej beczki - to cieszę się że tak go reklamują, bo naprawdę strasznie trudno przebić się przez te wszytkie zagraniczne produkcje... W końcu niech raz coś polskiego będzie hitem kinowym no nie? |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie podobnie jak Paulę trochę blokuje zbytni szum reklamowy wokół tego filmu
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
A ja w ogóle ostatnio zrazilam sie do polskiego kina...
Dodatkowo literatura w stylu (w stylu a nie podobna) Bridzit Dzons mnie nie pociaga a tym bardziej kino w tych tematach (predzej pewnie bym książkę przeczytała a to się nie zanosi bo stosik "do przeczytania" zamienia się jak na razie w Himalaje ).Ale jak dodadza plytke do jakiegos pismidla i cena tegoz bedzie przywoita to pewnie kupie, jesli bedzie u mnie w kiosku. Ale to bardzo miłe, czytać tak pozytywne opinie widzów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.