|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Praktyki- kosmetologia pomóżcie!
Witam dziewczyny! To mój pierwszy post proszę o zrozumienie. Przejdę do rzeczy. Chciałabym zapytać czy wśród Was- Drogie Wizażanki jest ktoś, kto ma własny gabinet ( czy też może jakoś załatwić) i jest skłonny podpisac mi "miesięczne praktyki studenckie"? Chodzi mi o Kraków i okolice. Jestem w kropce, zależy mi
![]() ![]() ![]() ![]() Kontakt do mnie : rocky441@interia.pl pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Praktyki- kosmetologia pomóżcie!
Cytat:
moja tradycyjna odpowiedź: podzwoń po salonach i popytaj poprostu, przez telefon przecież nikt nie pozna że ty to ty więc nie będziesz miała się czego wstydzić.
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
przejdz sie po mniejszych zakladach na pewno sie ktos zgodzi. wiem, ze dziewczyny dowiadywaly sie w Szczecinie za ile podpisza i ceny sa dosc wysokie (200zl)
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Może zrobię offtop, ale widzę, że nikt tego pytania nie zadał: Czemu właściwie nie odbyłaś tych praktyk?
No niestety czasu coraz mniej więc musisz kombinować. Dzwoń a najlepiej pochodź po salonach i błagaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
skoro juz ten temat juz jest...ja równiez mam odbyc praktyki, ale chce je naprawde odbyc. Jesli wiec ktos jest chetny miec praktykantke z Krakowa...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
ellish łatwiej będzie coś znaleźć chyba osobiście. ja bym zaczęła od tych bardziej renomowanych, bo wiadomo więcej klientek i sprzętu może. chociaż czasem na osiedlach można znaleźć prawdziwe perełki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
[1=6962ee0b3adcbc2617b598b d1f25bcc17ef659a8_65822eb 548399;22042213]Może zrobię offtop, ale widzę, że nikt tego pytania nie zadał: Czemu właściwie nie odbyłaś tych praktyk?
No niestety czasu coraz mniej więc musisz kombinować. Dzwoń a najlepiej pochodź po salonach i błagaj ![]() Ponieważ mam pracę, która nie pozwala mi na branie miesięcznego "wolnego" to raz dwa że jestem z zadupia gdzie nawet na nomralne praktyki nikt nie chciał mnie przyjąc, a trzy że nie posiadałam wtedy 400 zł na dojazdy do miasta w którym MOŻE byłby cień szansy... teraz sytuacja się zmieniła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
powysyłałam maile do rożnych gabinetów i muszę przyznać, ze spory odzew chętnych jest. Jestem mile zaskoczona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
To dobrze, że chętnie przyjmują, bo za rok ja będę szukała miejscówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.