|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię perfumy EXTRAORDINARY na ETERNITY CK !!
NIEAKTUALNE, NIEAKTUALNE
Witam! Tak jak w tytule wymienię Extraordinary Avon 47/50 ml na Eternity CK lub CKin2u(w szczególności!) !!. Zależy mi na szybkiej wymianie. Wymienię również nowy podkład Maybelline New York fresh matte 021 nude Kupiłam go tydzień temu, niestety jest dla mnie za ciemny (mam bardzo jasną cerę). Wymienię najchetniej na inny podkład ale jasny! Od producenta: Pierwszy matujący podkład. Zero połysku. Efekt świeżej skóry. Zapewnia matowy wygląd twarzy dzięki rewolucyjnej formule wykorzystującej specjalne mikrogąbeczki, które absorbują nadmiar sebum i zapobiegają świeceniu się skóry. Idealnie rozprowadza się na twarzy, dzięki wyjątkowo lekkiej konsystencji. Pokrywa drobne niedoskonałości cery, nie blokuje porów. Przeznaczony do każdego rodzaju skóry. Zawiera filtr SPF 10. Hipoalergiczny. Testowany dermatologicznie. Zapraszam do innych moich wątków
"Czasem przychodzą, czasem nie przychodzą" Edytowane przez izabela89 Czas edycji: 2008-11-15 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nowy podkład matujący Maybelline NY fresh matte
Wymienię nowy podkład Maybelline New York fresh matte 021 nude
Kupiłam go tydzień temu, niestety jest dla mnie za ciemny (mam bardzo jasną cerę). Wymienię najchetniej na inny podkład ale jasny! Od producenta: Pierwszy matujący podkład. Zero połysku. Efekt świeżej skóry. Zapewnia matowy wygląd twarzy dzięki rewolucyjnej formule wykorzystującej specjalne mikrogąbeczki, które absorbują nadmiar sebum i zapobiegają świeceniu się skóry. Idealnie rozprowadza się na twarzy, dzięki wyjątkowo lekkiej konsystencji. Pokrywa drobne niedoskonałości cery, nie blokuje porów. Przeznaczony do każdego rodzaju skóry. Zawiera filtr SPF 10. Hipoalergiczny. Testowany dermatologicznie.
"Czasem przychodzą, czasem nie przychodzą" Edytowane przez izabela89 Czas edycji: 2008-11-07 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy podkład matujący Maybelline NY fresh matte
dzieki, ale nie jestem zainteresowna
pozdrawiam Gosia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.