|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
powtórka z rozrywki:)
witam
![]() no mam juz swoj aparat;D tylko teraz nie bić-bo malowałam sie jakas chwile temu i swiatlo w domku jest jakie jest ,a aparat takze sie objadl moimi polikami ![]() ![]() a Tak w ogole: Wszytskiego przecudownego w tym Nowym roku , niechaj ten bedzie tylko lepszy , ![]() ![]() ![]() ![]() kosmetyki jakich uzywalam : krem AA podklad inglot ![]() ![]() bronzer inglot ![]() ![]() cienie inglot i wibo i hean ![]() biala kredka essense puder transparentny tusz gosh jakis tam podreczny zielony brokat ![]() pomadka inglot ![]() ![]() ![]() no i co tam jeszcze??aa kamuflaz essence to chyba wszystko a jednak nie-jeszcze musze dodac ,ze doskonale zdaje sprawe z moich koszmarnych włosow, ale zachcialo mi sie je troche przetluscic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sandra3209 Czas edycji: 2011-01-03 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: powtórka z rozrywki:)
Ale pieknie Ci pasuje taki makijaz...sliczne wlosy, makijaz...no jestem pod wrazeniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: powtórka z rozrywki:)
Czemu końcówkę nosa masz brązową?
![]() Ładnie zrobione oczy, nie jestem pewna co do szminki przy tym kolorze ust ale czepiać się nie będę już więcej. Śliczny kolor włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.