![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() ....>> Dużo fajnych ciuszków, niektóre NOWE.... Firmówki :).... zaprasza Dancerka x*WĄTEK NIEAKTUALNY Strona1 --> C I U S Z K I Strona 2 --> B I Ż U T E R I A Wishlista * tuniki (z nadrukami lub bez) * t-shirty z nadrukami * spódniczki/sukienki bombki * duuużych toreb * sweterki * styl retro * ciepłe bluzy z kapturem lub bez * buciki na wysokim obcasie rozm 40 * balerinki rozm 40 * wisiorka w stylu gangsta ![]() Rzeczy, które nadal oczekują nowego właściciela zaznaczam na zielono. Ciuszki w rezerwacji są opisane na pomarańczowo. Ubrania niedostępne są zaznaczone kolorem czerwonym Ubranka które oddam jedynie za coś extra na fioletowo Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa, że skopiowałam zasady... Jakby co pisać, usunę ![]() PRZED WYMIANĄ 1.proszę odpisuj u mnie ja będę odpisywałam w Twoim wątku 2.jeśli chcesz dodatkowe zdjęcia, wymiary itp napisz a ja oczywiście uzupełnię 3. nie ukrywaj przede mną faktycznego stanu rzeczy W TRAKCIE 1. jeśli masz szczególne życzenia co do wysyłki pisz śmiało zazwyczaj wysyłam priorytetem 2. wysyłam pierwsza jeśli mam mniej przekupek chyba że ustalimy że wysyłamy w tym samym dniu 3. wysyłasz pierwsza jeśli masz mniej przekupek albo jakieś negatywne opinie PO WYMIANIE 1. wystawię Ci ocenę dlatego również proszę żebyś się odwdzięczyła mi tym samym ![]() ![]() Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2009-01-11 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: ....>> Dużo fajnych ciuszków, niektóre NOWE.... Firmówki :).... zaprasza Dancer
BLUZY
![]() 1). NOWA Bluza Top Secret z kapturem rozm L (lagowianka) 2) Prawie NOWA bluza Reporter oldschool rozm S 3). NOWA kamizelka z kapturem Reporter rozm M (/L) 4). NOWA sportowa Bluza Reporter oldschool rozm S oddam za coś ekstra ![]() Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2009-01-01 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: ....>> Dużo fajnych ciuszków, niektóre NOWE.... Firmówki :).... zaprasza Dancer
LONGI
![]() 5) Nowa bluzeczka z bufkami na ramionach rozm M śliczna ![]() TYLKO ZA COŚ EKSTRA ![]() 6) Bluzeczka - Tunika firmy Reserved rozm M stan db- (Blankena) 7) Bluzeczka - Tunika.. Mark&Spencer rozm M stan db (Milyka) 8) NOWA długa bluzka - tunika Reporter rozm XL duży dekold (kasientos) Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2009-01-01 o 01:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
9). Bluzeczka na ramiączkach, rozciągająca się, materiał gnieciony rozm UNI
10). Bluzeczka firmy Bershka rozm S (dla mnie to XS) stan bardzo dobry, ma jednak dwie małe dziurki jak najbardziej do zszycia ![]() 11). Bluzeczka biała z koronką NOWA z małym fabrycznym przebarwieniem (prawie niewidoczne) --> S/M 12). Niebieska bluzeczka na ramiączkach rozm S duży dekold Reporter ![]() 13). Bokserka Khaki rozm S.. leciutkie przebrawienia, praktycznie niewidoczne 14). Fajniutka niebieska bluzeczka na ramiączkach... rozm XS/S Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2008-12-28 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
15). Czerwony bezrękawnik z kapturem TOP SECRET M (L)
16). Bluzeczka z długim rękawkiem w paseczki Pati Line XS/S 17). Świetna bordowa koszulka na guziczki M (Toxic Bastard) 18). Czarna bluzeczka z zamkiem (długi rękaw) M Świetna na sylwestra bądź też na seksowny wieczór ![]() Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2009-01-01 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
19). Kremowa Bluzeczka w kwiaty z zameczkiem S/M
20). Szare Leginsy rozm UNI (Toxic Bastard) 21). Brązowa Bluzeczka z krótkim rękawkiem, świetny materiał S/M 22). Spódniczko-Spodenki z podwyższonym stanem --> S 23).Spodenki w kwiatki na gumce --> rozm UNI Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2009-01-01 o 01:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
24)
NOWE Rurki firmy Vila 27/32 "MARSZCZONE"!!! Świetnie wyglądają na ciele.. Są na prawdę wąskie. poszło do Blankeny ![]() Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2008-12-29 o 21:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
25). Bluzka w paski z długim rękawkiem... Śliczna... UND XL
26). Różowa bluzka na imprezę OLDSCHOOL rozm UNI 27). Zielona Bluzka z długim rękawem z aplikacją, dekold łódka S/M Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2008-12-28 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
NOWE
a) Pomarańczowy staniczek (70-75A) (Nerchie) b) zielony staniczek 34M (75B) c) zielone stringi M d) niebieskie koronkowe stringi M/L e) brudny niebieski stringi-figi M/L (nie ma na zdjęciu) f) różowy staniczek z koronką miękki 75B/C (nie ma na zdjęciu) Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2009-01-01 o 01:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Bardzo oryginalne NOWE szorty firmy Vila z podwyższonym stanem i obniżonym krokiem, ściągacz na dole... rozmiar podam później, ale ogólnie jest on uniwersalny
oddam za coś na prawdę ekstra!! ![]() poleciały ![]() Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2008-12-28 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
1. Śliczna tunika rozmiar S. Może ją nosić również mała dziewczynka jako sukieneczkę
![]() ![]() 2. Rózowa tunika rozm M, bardzo ładnie się układa ![]() Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2009-01-03 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
1
Edytowane przez 3dancerka Czas edycji: 2008-12-28 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.