![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
mój pierścionek i komplecik do niego
co sądzicie o takim pierścionku zareczynowym:
- żółte i białe złoto z brylancikiem do tego: - kolczyki żółte i białe złoto z brylancikami - zawieszka żółte i białe złoto z brylancikiem taki cudo dostałam do tego dostałampo m-cu czasu drugi pierścionek: żółte i białe złoto z brylancikiem bo S. powiedział, iż skoro zdjełam w dniu zaręczyn wszystkie pozostałe pierścionki (lubiłam duże takie na pół palca ze złota) to żeby mi nie było "łyso" na paluszkach Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-11-03 o 16:41 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: mój pierścionek i komplecik do niego
bardzo ładny pierścionek
Drugiego zdjęcia nie mogę ocenić bo nie wyraźne trochę,
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładny komplecik
![]() gratuluję zareczyn ![]()
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie Twojej biżuterii jest w watku: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...32#post9021032 , a data Twojego posta to 16 września br. Umieściłas te same zdjęcia.. Rozumiem Twoją euforię, że musisz wszystkim pokazać swój pierścionek, ale bez przesady. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
zaręczynowy pierścionek bardzo ładny
![]() komplet mi by nie przypadł do gustu, drugi pierścionek też już tak nie zachwyca.
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ten wątek ja założyłam i jest tylko i wyłącznie o tym |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ja preferuje raczej pierscionki nazwijmy je3 płaski ponieważ te z wystajacymi oczkami - niszcze
mam taki spontaniczny dar destrukcji ![]() a to zaczepię nim o futrynę w drzwiach, a to o cos jak zapinam pasy w samochodzie i wszystkie moje pierścionki z wystajacymi elementami wyglądają jak po "wojnie" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dostałas pierścionek z ceną? hehe smiesznie trochę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
szczerze mówiąc to nie wiem czy ja jakaś dziwna jestem ale jaki jest sens tego wątku????? pochwaleniem sie ze sie dostało 2 pierscionki a nie jeden??? dziwne... do tego służy inny wątek gdzie pokazuje sie pierscionki zareczynowe... ale ja sie nie wtrącam... pierscionek pierwszy ładny a drugi juz nie tak bardzo
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
mieszkamy razem, mamy segregatory na rachunki, pudełka po bizuterii trzymam w jednym miejscu i zawsze w srodku pudełka zostawiamy karteczke doczepiana do biżuterii (nauczka po pewnej o mały włos nie skutecznej reklamacji - wolę dmuchać na zimne) więc jeżeli chce to moge zajrzeć i zobaczyć - ja w tym nic dziwnego nie widzę. Jak dostaje jakąś biżuterię to wiadomo, że bez ceny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
lepsza fota
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No ja nie wiem... Skoro Twój narzeczony znał Twój gust i fakt, że lubisz pierścionki ze złota na pół palca to zamiast się rozdrabniać na dwa maleńkie pierścionki, zawieszkę i kolczyki to mógl kupić jeden pierścionek, ale porządny. No, ale najważniejsze, że Tobie się podoba. Po co pytać innych o zdanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
pochwalić się zawsze mozna, jak ktoś czuje taką potrzebę;p ale to chyba nie odpowiednie miejsce...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
pierwszy pierscionek ok(tylko przypomina obraczke),reszta nie w moim stylu
i co dalej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli kupiłby mi taki ogromny jak nosiłam z brylantami to równie dobrze mógłby kupić samochód (koszt porównywalny) Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2008-11-04 o 19:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Komplecik fajny, oba pierścionki bardzo mi się podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czytając posty na tym forum zaręczynowym mam wrazenie, że tu dziewczynom chodzi o to aby pierścionek był na zasadzie im droższy tym lepszy - tylko gdzieś w tym wszystkim zapodziało sie uczucie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czesto zdarza mi sie ogladac rozne pierscionki, glownie na internecie, a ze przewaznie mozna przy kazdym znalezc informacje na temat wielkosci, czystosci, szlifu etc, stad mam porownanie i ogolnie troche sie tym tematem interesuje. W polskich salonach jubilerskich ciezko kupic spory brylant w korzystnej cenie, byc moze wynika to glownie z faktu, iz oferuja one w wiekszosci przypadkow najwyzsze czystosci(czego nie potrzebuje, nie bede ogladac pierscionka pod mikroskopem) i barwy, i tego nie mozna sobie wybierac. Natomiast w niektorych sklepach zagranicznych (wklejalam juz linki w innych postach wiec nie bede zasmiecac forum) istnieje taka mozliwosc, stad wiem, ze spory brylant wcale nie musi kosztowac tyle co samochod. I stad tez moja odpowiedz na Twojego posta. Nie oceniam jakosci uczuc po cenie pierscionka, jaki to ma w ogole zwiazek ![]()
![]() Edytowane przez zara_84 Czas edycji: 2008-11-05 o 21:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też wolałabym zamiast całego kompletu jeden, porządny pierścionek. Dla mnie ważniejsza jest jakość a nie ilość ![]() Edytowane przez Julia84 Czas edycji: 2008-11-05 o 23:49 Powód: ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
zaręzcynowy mam z duzym ct a ten drugi ma w sam raz - mnie to wystarczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dokładnie to pomyślałm o tym Twoim watku. Wklejasz dwa pierscionki plus kopmplet buziuterii to co mi pierwsze przychodzi do głowy? Chcesz się wylansowac i pochwalić! A gdzie w tym uczucie? Jakie inforrmacje od Ciebei dostajemy? Ze nie dostałaj jednego pierścionka, ale dwa! I jeszcze komplet biżuterii do tego. No prosze Cię, jakim prawem zarzucasz inym chęć pochwalenia się, jeżeli robisz dokładnie to samo. I w dodatku zakładasz oddzielny watek! Nie ma ani słowa o tym w jakich okolicznościach dostałas ten pierscionek, jaka była twoja reakcja - nic z tego co w zaręczynach najwazniejsze. Jest za to informacja o kruszcu i kamieniach w pierścionku. Smutne. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2008-11-06 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przecież opisałam jak wyglądały moje oświadczyny - trzeba poszukać i poczytać dokładniej każdy może założyć wątek na dowolny temat |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Owszem, kazdy moze zalozyc watek na kazdy temat, tak dziala forum. Jednak kazdy watek ma jakis cel, prawda? Istnieje juz watek pt "Jakie macie pierscionki zareczynowe" i wkleilas tam juz swoje zdjecia. Stad nasuwa sie, wniosek ze zakladajac kolejny watek na dokladnie ten sam temat (z ta roznica, ze w tamtym moze wpisac sie kazdy, a tutaj uzewnetrzniasz sie tylko Ty- tytul watku) chcialas sie, ze zacytuje "...wylansowac i pochwalic. A gdzie w tym uczucie?" Osobiscie odnosze wrazenie ze to dosyc infantylne.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No,ale komplecik bardzo ładny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=288301&page=3
cyt ...."mój S wymarzył sobie droga restaurację i pierscionek, który mam znaleźć w deserze lodowym - tylko, że ja ten pierścio0nek przypadkiem (100% przypadek, nigdy tam nie zaglądał a w ten dzien po pracy zajrzałam i znalazłam) więc S uklakł przede mną w pokoju i poprosił mnie o rekę a potem poszliśmy do tej restauracji na wino i deser i nie żałuję bo to była magiczna chwila a nie "odgrzewane kotlety" i niczego bym nie zmieniła. Nie chciałabym aby S. mimo to zrobił to w restauracji (bo pod świadomie wiedziałabym po co tam idziemy) a tak szybciutko po odkryciu przeze mnie znaleziska oświadczył się." oraz http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=285201&page=2 m.in wypowiedzi, za które dostała ostrzezenie oraz cyt: "mój facet miał w planie zabrac mnie do bardzo drogiej restauracji, tam w deserze miałam znaleźć pierścionek ale przez przypadek pierścionek znalazłam wczesniej (czysty przypadek) więc uklęknoł przede mną w mieszkaniu i poprosił mnie o rękę w srodku tygodnia (środa) a potem poszlismy do tej restauracji na dobre wino i deser lodowy - i nie narzekam bo i tak było bardzo miło i romantycznie ja nie rozumiem zaręczyny oficjalne i nieoficjalne - drogie Panie zaręczyny sa tylko jedne, tzw. przez Was oficjalne zareczyny z rodzicami to dla mnie odgrzewane kotlety - sorry za szczerość ale ta magia i urok chwili jest tylko raz" Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2008-11-06 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.