![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
NOA Perle Cacharel
Wyczytałam, że jest nowa NOA! Jakaś NOA Perle. Jako maniaczka wszelkich odmian NOA (raptem dwóch
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa NOA
Owszem, już jest.
Bardzo przyjemna, zdecydowanie świeższa niż np. Fleur Jak dla mnie trochę dziwny moment wprowadzenia na rynek - tak na jesień. Bardziej mi się kojarzy z wiosną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dzięki...chociaż za jedną odpowiedź. Zostaję z tą swoją niezaspokojoną ciekawością bo ani w Sephorze, ani Douglasie, Kosmeterii i innych perfumeriach na moim dzisiejszym szlaku jej nie było
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Niestety, chyba oficjalna premiera jest różnie w różnych krajach, gdzieś czytałam, że ma być w Polsce chyba w październiku ?
Cierpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
kurcze,myslalam, ze spadne z krzesla ,jak przeczytalam tytul tego watku
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Golgie, słoneczko, ja mieszkam za granicą
![]() U mnie w miasteczku widziałam już co najmniej w 3 perfumeriach (różnych sieci). Spróbuję jutro wyszarpać próbkę (jak się doturlam do perfumerii) i może jakoś Ci wyślę? Powinna iść max tydzień, jak mi się uda to skrobnę na priva, chcesz? A swoją drogą ciekawe po ile będą w Polsce, tutaj wychodzi jakieś 100pln (w przeliczeniu) za 30ml... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mam próbkę - posłałam PW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zapraszam do dzielenia sie wrazeniami, jesli tylko ktoras z Was miala okazje juz poznac to tajemnicze cudo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
testowałam na blotterze - przelotnie
no ładne jest - mimo ze nie przepadam za chlodymi perfumami (nie ma tu nut wodnych ale zdecydowanie perfumy sa "niebieskawe")
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dobrze chociaz, ze nie ma nut wodnych-uffffff, nie cierpie ich w perfumach.Juz sie nie moge doczekac az sama przetestuje.POdziele sie oczywiscie wrazeniami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jej! Ja też się dam pokroić za próbkę!!!
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja bym ustrzeliła tą NOĘ (bo jest jedna) na Allegro z przyjemnością z tym że funduszy brak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Kochane, dzis trafila do mnie gazeta z Marionnaud. I tam jest ta sliczna Noa. Tzn. reklama - taki piekny flakon... Och, zakochalam sie w tym kolorze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ropuszka, jest dosyć trwała wg mnie - ujmę to tak: rano 2 psiki + jeden "dopsik" ok. 16tej - wieczorem (21) TZ mnie obwąchuje i "ładnie coś pachniesz"
![]() i raczej nie jest ciepła, wręcz bym powiedziała że chłodna... na pewno nic z orientu i kadzideł ![]() a stara wersje znam zbyt słabo, żeby porównywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na to wyglada, ze u nas juz jest! Tzn. w Douglasie, bo w Sephorze pewnie nie. Na stronie jest informacja i w Vivie najnowszej - cos o wyjatkowej promocji Noa. W gazecie napisali, ze trwa od 1 do 22 wrzesnia, a w necie na tronie Douglasa, ze od 4 do 14. Oto link:
http://www.douglas.pl/noa.php Ceny dosc przystepne, ale cacharel chyba nie nalezy do tych najdrozszych na szczescie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A napiszcie chociaż czy podobna jest do siebie ta NOA
![]() ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Mogę potwierdzić, że w katowickim Douglasie jest, bo ją dziś wąchałam
![]() ![]() ![]() Nie potrafię jednak zapachów opisywać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Bieto, to chyba dobra wiadomosc dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
No ladnie, a ja dzis przejezdzalam kolo Sephory, ale stwierdzilam, ze nie mam po co tam wchodzic, bo cos mi sie obilo o uszy, ze premiera w pazdzierniku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam dziś w Sephorze i mój TŻ uparcie twierdził,gdy już wyszliśmy, że widział NOA Perle i wpatrywał się w nią, ale nic mi nie mówił bo byłam zajęta innymi zapachami. Dostałam palpitacji serca, wypytywałam TŻ czy to przypadkiem nie była NOA biała. W każdym razie kupiłam dziś Vivę i tam już reklamują nową NOĘ, że jest dostępna w Douglasie. Dziewczyny biegusiem do perfumerii...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Byłam, zobaczyłam, powąchałam
![]() Ale zbyt wiele Wam nie pomogę, bo tak jak Bieta też nie umiem opisywać zapachów ![]() Aczkolwiek nie nazwałabym ich "chłodnymi" czy "świeżymi", takie są tylko w pierwszym momencie... Potem jakby się ocieplają. Chyba jednak mają coś wspólnego z Noa Fleur, które bardzo mi się podobają, ale Perle są jeszcze ładniejsze. Przez moment czułam też coś jakby Promesse, ale tylko chwilkę. I dość długo coś przypominającego Ode au Reve YR, ale w znacznie wysubtelnionej wersji... No ale ja jestem straszną dyletantką, więc najlepiej sprawdźcie same ![]() W każdym razie jak dla mnie przepiękny zapach.
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś wąchałam Noa Perle i wydaje mi się trochę podobna do klasycznego Miracle Lancome, jest jednak słodsza od niego i nieco dusznawa. Do Miracle czuję sentyment, z nową Noą raczej się nie zaprzyjaźnię
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
no nie wytrzymam!!! Czy myslicie, że było głuoio lecieć teraz do douglasa i czekać, z nosem przyklejonym do szyby, aż otworzą???
Jej...ale się nakręciłam na nią! I co ja zrobię jak mi się spodoba?? Mam jeszcze nowiutką fleur a w planach naciąganie małża na klasyczną...gdzie tu miejsce na perle???
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Demoniku, dziekuje za opis porownawczy
![]() ![]() Jesi jest w Sephorze to prosze o potwierdzenie tej informacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wrrrrrrrrrrrrrr, będę gryźć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jutro lecę do Douglasa na 100%
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.