|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pilnie !
zajrzyj do mnie mam blyszczyki w jasnym kolorze, np diorkiss
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Nie widzę u Ciebie maseczek profesjonalnych
![]() W zasadzie szukam blyszczyków nowych ![]() ![]() Arrachnee możesz napisać za co mam szukac, masz spory wątek i tak byloby mi latwiej. Cytat:
![]() ![]() Marto, odpisalam juz w "glownym" wątku. Czy Argiletz byla uzywana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana tym:
- La Roche Posay, Lipikar Podologics, regenerująco - wygładzający skoncentrowany preparat do stóp, 100 ml, ubytek ok. 40% - róż Clinique - limitowana wersja Patchwork Pink - parę razy maźnięty, z kartonikiem, na wyrost ubytek oceniam na ok. 5% - puder rozświetlający Bourjois tzw. "biala czekoladka" - ubytek ok. 20%
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może napisz jakie ilości by cię satysfakcjonowały, tak bedzie łatwiej ![]() Mam też pytanie o błyszczyk, jak długo go masz ? i czy zapach i konsystencja jest bez zmian, pytam bo dbam o to żeby żeczy do ust były świeże
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Blyszczyk mam (nie pamietam dokladnie) - jakieś pól roku ? Po sprawdzeniu koloru powedrowal do kufra z nieuzywanymi kosmetykami, i lezal w miejscu bez dostepu swiatla. Jutro jeszcze sie upewnie, ale jestem przekonana, że wszystko z nim ok, co najwyzej moze miec jakies minimalne otarcia na opakowaniu, bo lezy "w towarzystwie" ![]() Co do ilosci - nie mam pojęcia, czekam na propozycję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
co do błyszczyka, to wystarczy mi zapewnienie że zapach i konsystencja jest ok ![]() link do mojego wątku, mało już w nim ale może coś Ci sie jescze spodoba ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=287622
next life - KNK ![]() Edytowane przez kamisio Czas edycji: 2008-11-28 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do propozycji - daloby się zamienic ilosc Inglota na ilosc Violet ? ![]() Tzn. 1/2 lyzeczki Vanilii i Violet, 1/4 lyzeczki Rose i Inglot + 1/2 lyzeszki srebrnego Lancome? Najmocniej zalezy mi wlasnie nad czyms fioletowym (dlatego o niego pytalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
więc jeżeli to nie problem dla ciebie to potrzebuje pare dni żeby załatwić pojemniczki
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja mam róże Bourjois, z błyszczyków mam JT , no i ewentualnie chyba mogę oddac rozświetlacz Stilla ,a le nie wiem czy jeszcze potrzebujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.