|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Czego robić nie należy?
Humorystyczny wątek z przymrużeniem oka, ale jednak ku przestrodze
.Nasze odkrycia zakończone ostatecznie fiaskiem, czyli "czego robić nie należy" ![]() Ja może od siebie na początek dodam: -Pomidory w mikrofalówce zachowują się podobnie do jajek ![]() -Nie należy wstawiać mleka na gaz i wracać do Wizażu -Nie należy również odkręcać zastałej nakrętki "kropelki" zębami ![]() -Kłaść świeczek ozdobnych, które trochę się zniekształciły na kaloryfer "tylko na minutkę", w celu nadania im pierwotnego kształtu. Skutkuje to tym, że nazajutrz kształt ten należy zeskrobywać z kaloryferów oraz parkietu. -Nie należy próbować wchodzić na obrotowy fotel w celu powieszenia firanki. Tym bardziej, gdy fotel ma bujane oparcie ![]() Nie należy twierdzić "tym razem mi się uda" i za jakiś czas ponownie wchodzić na ten sam fotel, z tym samym bujanym oparciem i próbować wieszać te same firanki -Nie należy również, chcąc dogasić w piecu żar (przed wizytą kominiarza) wlewać do niego wodę z miski, pochylając się w jego stronę. Lepiej tego dnia wcale nie palić w piecu. Skutkuje opalonymi rzęsami ew. poparzeniem (To za czasów nastoletnich Pewnie mi się jeszcze przypomni moich świetnych pomysłów, a teraz może podzielcie się swoimi
Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2012-07-01 o 18:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czego robić nie należy?
Istnieje już 'Wątek przestrogowy' - coś w podobie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
byl watek w podobnym klimacie - watek przestrogowy czy jakos tak
![]() edit - widze, ze ktos mnie juz ubiegl z odpowiedzia
studia ![]() Edytowane przez natalka2 Czas edycji: 2012-07-01 o 18:25 |
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
The best way to a man’s heart is straight through his chest with a sharp knife. There is never any point in telling people they are wrong or how it is. When people are ready to learn they will learn in their own way.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:58.

.