|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dla chłopaka
8 maja mój chłopak ma urodziny. Jesteśmy razem 2 miesiące ale jesteśmy ze sobą bardzo blisko. Ma na drzwiach plakat gołej baby ale powiedział że wolałby tam moje zdjęcie. Myślałam żeby zrobić taki plakat w dużym rozmiarze, do tego dać mu jego ulubioną whisky i spędzić razem miło wieczór, co myślicie o tym prezencie?
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla chłopaka
chcesz by sobie twoje gołe zdjęcie powiesił, aby widzieli cię jego kumple czy rodzice, którzy wejdą do pokoju?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie chodzi o gołe zdjęcie, takiego napewno bym mu nie dała
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Osobiście wybrałabym opcję zdjęcia w ramce bądź w antyramie, aby zawiesił na ścianie, a pomysł z alkoholem bardzo trafny.
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
przychylam się do alkoholu. natomiast zdjęcie na drzwiach? oj nie bardzo
![]() proponowałabym w antyramę np jedno zdjęcie dać ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dla chlopaka
Mam problem. Nie mam pomysłu co kupić mojemu chłopakowi na gwiazdkę. Ma 16 lat. W tym roku budżet bardzo okrojony, dajmy 40-50 zł. Błagam o pomoc
![]() Strony internetowe odpadają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: dla chlopaka
Najpierw zadaj sobie pytanie co mu się podoba.Nie wiem,może jakiś ładny,męski zapach-jeśli tak,to polecam STR8 w takim czarnym,metalowym opakowaniu.
Z ubrań,jeśli lubi koszulki np. to proponuję udać się do Big Stara jeśli masz do niego dostęp,tam są często promocje,fajny t-shirt można już za 4 dyszki upolować. Może jakiś fajny zestaw kosmetyków typu-żel do mycia ciała,dezodorant,też promocje się znajdą. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
komin i czapka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ja swojemu nie wiedziałam co kupić bo strasznie wybredny jest więc zaprowadziłam go do h&mu wczoraj żeby sobie coś wybrał z czego będzie zadowolony i wybrał sobie koszulę w kratę za 80 zł a że miałam karty z Glamour 20 zł to zapłaciłam 60 zł
![]() ![]()
Zapraszam na mój kanał na YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCCl..._as=subscriber To dopiero początek, jeśli Ci się spodoba zostaw łapkę w górę i daj suba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja kupuję perfum. Zastanawiam się nad Adidasem pomarańczowym Deep Energy lub zielonym Pure Game. Który według was lepszy? Ale tak sam perfum to będzie ok? Dodam, że mam 17 lat i nie zarabiam więc nie będę przeznaczać na ten prezent fortuny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
pytanie podstawowe - czy ma jakieś zainteresowania? Jeśli tak to problem rozwiązany - idź tym tropem.
W takim empiku jest mnóstwo pomysłów na prezenty - książki, płyty, gazety, gadżety. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
perfumy, bokserki, fajny tshirt z nadrukiem, slodycze, pendrive, portfel, zestaw pod prysznic z adidasa, no wlasnie a czym sie interesuje?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z innych: ramka na zdjęcie z wspólnym zdjęciem, ciepłe skarpetki, breloczek gdzie będą Wasze wspólne zdjęcia, fotokalendarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.