|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
serdeczna prośba
Kochane jeżeli miałybyście nadmiar lub zbyteczne kosmetyki może zechciałaby któraś mi podarować byłabym bardzo wdzięczna ...nie stać mnie na zakup kosmetyków.Od kilku lat walczę z chorobą nowotworową wychowuje dwie córki wiec ciężko o każdy grosz a jak to kobieta chciałabym mimo wszystko ładnie wyglądać.Serdecznie pozdrawiam.Dorota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: serdeczna prośba
Dorotko, napisz co najbardziej z kosmetyków Ci się przyda ?
Czytałam w Twoim drugim wątku ,że masz dwie córki, ja w sumie jestem w podobnym wieku i mogę przejrzeć swoją szafę, na pewno coś bym znalazła tylko podaj rozmiary/wymiary jakie córki noszą ![]()
#4 |
Wtajemniczenie
|
ja rowniez sie dolacze, tylko napisz co potrzeba
![]()
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuje dziewczynki bardzo dziękuje za zainteresowanie i dobre serduszka ...nie mam określonych wymagań ,przyjmę każdą być może wam zbędną rzecz a moje córki na pewno będą zachwycone..jestem ogromnie wzruszona,ze sie fatygujecie pisząc do mnie,DZIĘKUJE . osoby ,które mogłyby mi pomoc poproszę o maila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Ja też chętnie pomogę! Przejrzyj proszę mój wątek kosmetyczny i napisz, czy coś Ci sie przyda, oddam z przyjemnością (i nie krępuj sie proszę!). Nie ma tam tego zbyt dużo, ale może coś wybierzesz. A jakbyś potrzebowała czegoś w stylu czapki/rękawiczki itp, pisz śmiało
![]() Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-11-17 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
Dorotko, w jakim wieku masz dzieci (jaki mniej więcej noszą rozmiar) i czego Tobie potrzeba (kolorówka, pielęgnacja, zapachy), napisz, co lubisz. Pozdrawiam Cię gorąco ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Watek zamykam, nawiązując do podobnego tematu na ciuszkowym, wywiązują sie tylko niepotrzebne dyskusje.
Dziewczyny które chcą pomoc, prosze pisac do autorki PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.