PRAWDZIWA wiosna!!! :D - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz siê trzymaæ tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co ciê interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2004-03-16, 15:07   #1
mala-czarna
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 950
GG do mala-czarna

PRAWDZIWA wiosna!!! :D

Aaa! Jutro ma byæ w Polsce nawet do 19 stopni!!!
Nareszcie!!!!
Hurrrrrrrrrra!!!
mala-czarna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-16, 15:42   #2
Lee
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 121
Re: PRAWDZIWA wiosna!!! :D

jeeeee
nawet nie wiesz Ma³a Czarna jak siê cieszê z Twojej wiadomo¶ci!!!
Stary 2004-03-16, 15:47   #3
superka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 738

Trudno mi w to uwierzyæ! bez p³aszcza na uczelniê ???
superka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-16, 15:56   #4
lejka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 419

Ja ju¿ o tej wio¶nie tr±biê od tygodnia, jak tylko ¶nieg stopnia³ czê¶ciowo i s³onko wyjrza³o. A jak przesta³am tr±biæ, to od razu wczoraj po³owa moich znajomych mia³a na gadu opisy: "WIOSNA!".
lejka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-16, 17:35   #5
youare
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 253
Wiosna, akurat!

Wiosna, wiosna...Akurat! U nas wiosny prawie wcale, ni ociupinki nie widaæ! ¦nieg stopnia³, ale s³oñca jak na lekarstwo albo i jeszcze gorzej. Bu.

A ja chcê ju¿ zupe³n± wiosnê, bo mam do¶æ u¿ywania „bogatych” balsamów, do¶æ smarowania ust i r±k co chwilê kremami. I przede wszystkim: ja chcê S£OÑCE!!!

Fajnie, ¿e chocia¿ u nas w szkole widaæ, ¿e wiosna! Dzewczyny zaczynaj± nosiæ kolorowe ubrania (tak, najmodniejsze tego sezonu – turkus, zó³ty, pomarañcz, soczysta zieleñ...), a ja nawet ostatnio w ramach protestu, ¿e zima nie chce sobie pój¶æ chodzê w bluzkach z krótkim rêkawem; nauczyciele ci±gle pytaj±, co mi tak przygrza³o...

youare jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-16, 20:31   #6
dziewczyna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 29 946

A u mnie to ju¿ powoli widaæ i czuæ wiosnê. Nie do¶æ, ¿e ¶niegu prawie nie ma (s± wyj±tki w postaci wiêkszych i mniejszych p³acht, które zawziêcie nie chc± stopnieæ wbrew jakiekolwiek logice to wiosnê ju¿ siê czuje w powietrzu. Ja ju¿ wczoraj zamieni³am kurtkê (w której przez wiêksz± czê¶æ zimy by³o mi za gor±co) na polar. I jest mi dobrze z tym , chocia¿ kole¿anki oczy porobi³y jak u¶wiadomi³y sobie do koñca, ¿e ja ju¿ bez kutrki chodzê
dziewczyna jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-17, 07:51   #7
mala-czarna
Rozeznanie

GG do mala-czarna

Co prawda jest dopiero 9, ale póki co jako¶ tych 19. stopini ni huhu, no nie widzê.
Za du¿o chmur siê nazbiera³o.
Stary 2004-03-17, 07:53   #8
mala-czarna
Rozeznanie

GG do mala-czarna

Hihihi, a ja ju¿ wczoraj w pó³butach i rozpinanym sweterku na zewn±trz ¶miga³am.
Dodam, ¿e pod sweterkiem mia³am golfik z krótkim rêkawkiem.
Ech... Uwielbiam takie temperatury...
Stary 2004-03-17, 07:55   #9
sarenka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 023

mala-czarna napisa³(a):
> Co prawda jest dopiero 9, ale póki co jako¶ tych 19. stopini ni huhu, no nie widzê.
> Za du¿o chmur siê nazbiera³o.

mimo to u mnie na 13tym piêtrze jest ju¿ 11 stopni . zawsze to fajniej, ni¿ jak jest -11

WESO£YCH ¦WI¡T!
sarenka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-17, 15:49   #10
misioczat
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 291

Jak o 1 w nocy wychodzi³am z psem to by³o 10 stopni na plusie Dzisiaj tych 19 nie ma, ale jest 15 i te¿ mi³o. W koñcu to dopiero po³owa marca, to nie ma co za wiele wymagaæ i tak jest cudnie, wczoraj ogl±da³am p±ki na drzewach...
misioczat jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-17, 16:05   #11
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 7 624

dzis na moim parapecie siedzia³a .... osa !!
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2004-03-17, 18:09   #12
mala-czarna
Rozeznanie

GG do mala-czarna

A ja mia³am dzi¶ na sobie koszulê z krótkim rêkawem i rozpinany sweterek i by³o mi tak ciep³o, ¿e sweterek ¶ci±gnê³am a koszulê g³êboko rozpiê³am.
Stary 2004-03-18, 08:23   #13
Ami
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 844

mala-czarna napisa³(a):
> A ja mia³am dzi¶ na sobie koszulê z krótkim rêkawem i rozpinany sweterek i by³o mi tak ciep³o, ¿e sweterek ¶ci±gnê³am a koszulê g³êboko rozpiê³am.

Jak Ty to robisz, ¿e nie mar¼niesz? Mi jest wiecznie zimno. Nawet wczoraj w jesiennym p³aszczu lata³am, tyle ¿e czólenka ju¿ za³o¿y³am a nie kozaki, no i cienkie rêkawiczki zamiast ³apek. A tak bym chcia³a ju¿ zrzuciæ te paskudnie ciê¿kiem zimowe ciuchy.
Ami jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-18, 08:33   #14
mala-czarna
Rozeznanie

GG do mala-czarna

Nijak nie robiê.
U nas po prostu jest tak ciep³o a dzi¶ w dodatku s³onko grzeje z ca³ych si³.
Stary 2004-03-18, 13:11   #15
Ami
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 844

Oj, dzisiaj to jest bosko. Nawet ja w krótkim rêkawku chodzê. I jako¶ mnie tak na zakupy wiosenne nasz³o. I na bieganie. Mnóstwo energii takie s³oneczko daje. Tylko tej do nauki jako¶ brakuje.
Ami jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2004-03-18, 15:50   #16
youare
Zadomowienie

WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nareszcie, u nas te¿!

Wiecie jak siê teraz czujê? Cudownie!!...Nie wiedzia³am, ¿e a¿ tak silne uczucia potrafi wzbudziæ we mnie nowa pora roku Mo¿e to ¶mieszne, ale rozpiera mnie energia, czujê, ¿e ...¿yjê!

W³a¶nie otworzy³am sobie okno i patrzê na te zieleni±ce siê drzewa (mam ko³o bloku plac zabaw, a zaraz dalej pole) i strasznie mi³o mi siê robi...Moja skóra te¿ stanowczo odmawia przyjmowania „bogatych” balsamów – Ziaja wiêc przesta³a mi pasowaæ, za to rzuci³am siê na kokosowe YR, mniami!

Z pe³n± odpowiedzialno¶ci± mogê powiedzieæ, ¿e uwielbiam wiosnê

Stary 2004-03-18, 16:23   #17
lejka
Zakorzenienie

A nam otworzyli patio szkolne i na przerwach oblegamy ³aweczki tudzie¿ trawkê. Wychylamy siê z okien, drzemy japy. Dzisiaj moi wspaniali koledzy zrobili mi przedstawienie wydzieraj±c siê do mojego Mi³oszka, a¿ mi by³o potem za nich wstyd.

A ¿eby by³o weselej, ja w³a¶nie jestem przeziêbiona.
Stary 2004-03-18, 16:46   #18
youare
Zadomowienie

U nas nie ma ¿adnego patio, nie maj± co otwieraæ...Zreszt±, jakby¶my wszyscy wylecieli na dwór, to po³owy osob nie by³oby ju¿ widaæ na kolejnych lekcjach, za³o¿ê siê, ¿e by zwiali

Za to drzenie jap jak najbardziej aktualne, u nas te¿ siê dr± przez okno, choæ rzadko Dzisiaj tylko jak sta³am przed szko³± z kole¿ankami po lekcjach, to jakie¶ ch³opiê wychyli³o siê z okna i zaczê³o siê drzeæ: ¿ó³te rajtuzki!! (mia³am rajstopki ¿ó³te) Nie wiedzia³am czy ¶miaæ siê czy p³akaæ i w koñcu ze ¶miechem krzyknê³am: taaaaaak, to ja! uk³adaj±c palce w charakterystyczny sposob, nie chodzi mi tu bynajmniej o Fuck you, bardziej o OK W ogóle, fajnie dzi¶ by³o, tylko jestem na siebie strasznie z³a. Wczoraj zjad³am kilka kawa³ków czekolady i eklerka, dzisiaj ³yka coli od kolezanki, pó³ paczki chipsow i æwiartka paczki paluszkow (reszty nie mog³am, zemdli³o mnie...To¿ to wszystko jest TAKIE s³one, b³e, jak ja to mog³am kiedy¶ je¶æ?) i paczkê herbatników. GRR! Bojê siê, ¿e to mi siê odbije na skórze, niby niewiele, ale ja ju¿ jestem z³a...IDÊ ZJE¦Æ JAB£KO I od dzisiaj ¿adnych s³odyczy!

Stary 2004-03-18, 19:17   #19
lejka
Zakorzenienie

youaresowonderful napisa³(a):
> U nas nie ma ¿adnego patio, nie maj± co otwieraæ... Zreszt±, jakby¶my wszyscy wylecieli na dwór, to po³owy osob nie by³oby ju¿ widaæ na kolejnych lekcjach, za³o¿ê siê, ¿e by zwiali

Patio to taki placyk wewn±trz szko³y, otoczony ze wszystkich stron jej murami. Malutki. A otworzyliby nam boisko, murek, na którym przesiadywa³am na pocz±tku roku, ale po ostatnich aferach, o których mo¿na by opowiadaæ d³ugo i namiêtnie, szko³a jest zamykana, a stamt±d jest wyj¶cie na zewn±trz. Wiêc o naszym murku mo¿emy zapomnieæ.

> Dzisiaj tylko jak sta³am przed szko³± z kole¿ankami po lekcjach, to jakie¶ ch³opiê wychyli³o siê z okna i zaczê³o siê drzeæ: ¿ó³te rajtuzki!! (mia³am rajstopki ¿ó³te) Nie wiedzia³am czy ¶miaæ siê czy p³akaæ i w koñcu ze ¶miechem krzyknê³am: taaaaaak, to ja! uk³adaj±c palce w charakterystyczny sposob, nie chodzi mi tu bynajmniej o Fuck you, bardziej o OK

No i BARDZO DOBRZE!!! Jestem z Ciebie dumna!!! A ja siê wywali³am na oczach po³owy szko³y, bo kolega mnie tak sprytnie wytegowa³. W spódniczce. Ale co tam, fajnie jest.

Wiooooosna, wioooosna, wiosna, ach, to TY!!!
Stary 2004-03-19, 13:15   #20
youare
Zadomowienie

C.d. wiosny, dzisiaj poszli¶my na w-fie na spacer woko³o szko³y i na ryneczek, by³o ¶wieetnie, mimo ¿e zgubi³am jedn± rêkawiczkê ale co tam, mam nadziejê ¿e ju¿ mi nie bêd± potrzebne w tym roku Mój ubiór dzi¶ te¿ nawi±zywa³ do wiosny – „swie¿ozielona” bluzka (dawniej powiedzia³abym – seledynowa, ale po w±tku który rozpoczê³am na Wiza¿ystce nie jestem tego taka pewna ) bluzka z krótkim rêkawkiem, sztruksowa , kremowa spódnica i ¿ó³te rajstopki, do tego kolorowe korale z Trolla na szyi... Na spacerku wygl±da³am naprawdê dziwnie – powy¿sz± kombinacjê po³±czy³am jeszcze z glanami (¶wietnie pasuj± do spódnic, które noszê) , kurtk± zimow± – rozpiêt± i d³uuuugim szalikiem w kilku odcieniach niebieskiego. Najbardziej ¶mia³am siê jak minê³o nas 3 ch³opaków, którzy tylko przelotem spojrzeli na rajstopki...Tylko ¿e jak siê obróci³am, to zauwazylam, ¿e o ma³o sobie karków nie z³amali, obracali siê ile wlezie Jakie¶ drechy – jak to ich moja kole¿anka nazywa – po drodze siê czepia³y, pewnie trochê za glany, oni nienawidz± punków, a glany u nas siê w³a¶nie z tym kojarz±...Ale to nie popsu³o mi nastroju, wrêcz przeciwnie Z ciekawszych reakcji na moje rajstopki – idê po korytarzu, naprzeciwko mnie Szymon z kolegami...I nagle przez ten ich t³umek przebiega jêk „S³aaaaaaaaaaaaabo.. .” i luk na moje rajstopki ¦mia³am siê jak nie wiem co, a potem jak szli niedaleko mnie to stwierdzi³am, ¿e s³abi id±

Poza tym budzi siê we mnie siostra mi³osierdzia – podzieli³am siê z koleg± batonem, a drugiemu po¿yczy³am, na Princessê I nied³ugo lecê na miasto z kole¿ankami, a potem na angielski...

Lejka, Wiza¿anki
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Forum plotkowe

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.