|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mąż zabiera moje rzeczy – co mogę zrobić?
Cześć dziewczyny,
Mam pewien problem i nie wiem, jak do niego podejść. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że mąż "pożycza" sobie różne moje rzeczy, nie pytając o zgodę. Nie są to jakieś wielkie przedmioty, ale jednak sprawiają mi różne trudności, zwłaszcza że to się powtarza. Mamy rozdzielność majątkową, więc każde z nas powinno trzymać się swoich rzeczy, ale widzę, że on nie do końca to respektuje. Nie jestem pewna, jak z nim o tym rozmawiać, bo temat jest delikatny, a jednocześnie coraz bardziej mnie to drażni. Może któraś z Was miała podobne doświadczenia albo ma pomysł, jak mogę podejść do sprawy, żeby zabezpieczyć swoje rzeczy, ale nie wzbudzać niepotrzebnych konfliktów? Dziękuję z góry za wszelkie rady i sugestie. Pozdrawiam serdecznie, Sabina |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mąż zabiera moje rzeczy – co mogę zrobić?
Rozdzielność majątkowa oznacza, że ludzie nie mają w jednym gospodarstwie domowym wspólnych rzeczy? Fajny troll.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mąż zabiera moje rzeczy – co mogę zrobić?
Ale o jakie branie rzeczy chodzi? Bierze Twój samochód i nie masz jak dojechać do pracy czy bierze Twoją kawę?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.