|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
mania magazynowania :)
Jestem maniaczką kupowania kosmetyków
![]() czasami mam wyrzuty sumienia że znów kupuję podkład jak jeszcze połowa starego stoi na półce... Nie chcę nikomu zaglądać do szafy tylko trochę się pocieszyć że nie jestem osamotniona w tym "zbieractwie" kosmetyków... I tak: obecnie mam 3 podkłady pełnowymiarowe i parę miniaturek, 3 maskary, 6 flakonów perfum (każdy inny ![]() uff... nie wiem czy czegoś nie pominęłam... już ne zliczę ile kremów mam w szafce... ![]() czasami przeraża mnie że mam tego tyle i nie zdążę zużyć zanim sie nie zepsuje ![]() czasami po prostu wydaję bratowej czy kumpeli, gdybym tego nie zrobiła obecnie miałabym około 10 podkładów!! a u Was drogie wizażanki? macie podobne problemy z ograniczeniem ciągot do kupowania??? pozdrówka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: mania magazynowania :)
Oj, kochana, nie jesteś jedyna
![]() Niedawno taki wątek się pojawił (z szerokim odzewem ![]() http://www.wizaz.pl/w-agora/download...ead=1077282465
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
właśnie chciałam wkleić ten sam link, już nawet go skopiowałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci ślicznie za ten link
![]() musiałam go jakoś przeoczyć ![]() ![]() No to mam co czytać i się uspokajać... akurat jutro wybieram sie na zakupy więc nie będę mieć wyrzutów sumienia przy kupowaniu nowych cieni... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Miłych i owocnych zakupów!
No i dłuuugiego czytania ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
już połowę poczytałam i nie mogę wyjść z podziwu
![]() na jutrzejsze zakupy już nie mogę sie doczekać - szczególnie napaliłam się na cienie Art Deco ![]() ale naprawde mam co nadrabiać w mojej kolekcji bo w porównaniu z innymi to ja na szarym końcu jestem... ![]() ![]() papa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wiedzialam, że Ci się spodoba. I sumieniu również. Podnosi na duchu, jak się człowiek dowiaduje, że nie jedyny na świecie ma problemy ze skończeniem któregokolwiek z siedmiu balsamów przed kupnem następnego, prawda?
![]() Może i ja powinnam cos kupić? ![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja próbuję się ograniczać w zakupach ale niestety z marnym skutkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.