|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() POMOCY w określeniu typu kolorystycznego! Już sama nie wiem....
1. Jak się opalasz - ze średnią szybkością, przy intensywnym opalaniu najpierw na różowo.
2. Kolor oczu - zielone, wewnątrz cieplejszy odcień zieleni, na zewnątrz chłodniejszy 3. Piegi - nie mam, nigdy nie miałam, za to mam sporo pieprzyków, jasno i ciemnobrązowych 4. Cera - naprawdę trudno jest mi to ocenić, nie jest bardzo jasna, ale też nie ciemna, chyba ma lekko żółtawy odcień, chyba raczej ciepły, ale nie daję sobie głowy uciąć. Rumienię się owszem, ale nie potrafię powiedzieć czy na czerwono czy różowo ![]() 5. Naturalny kolor włosów - brązowe, raczej ze złotawymi przebłyskami. 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) to chyba zależy od dnia, też nie potrafię określić koloru. Ogólnie nie lubię szminek i raczej nie maluję ust, więc nawet nie wiem w jakim kolorze mi ładniej, ale jeśli już mam do wyboru róż i czerwień to chyba czerwień.... 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Zdecydowanie w ciepłych, zieleń, brąz, beż, pomarańcz, rudy. Błękity i róże zdecydowanie nie są dla mnie ![]() To chyba jedyne zdjęcia bez makijażu jakie mam ![]() Plus jedno z makijażem.
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: POmocy w określeniu typu kolorystycznego! Już sama nie wiem....
up
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Za dużo Ci nie pomogę, ale podbijam wątek, bo jestem podobna pod względem kolorów do Ciebie. Tylko cerę mam jeszcze jaśniejszą, strasznie ciężko dobrać mi podklad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ojjj
![]()
![]() |
#5 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Mnie sie wydaje ze jestes jesienią.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: POMOCY w określeniu typu kolorystycznego! Już sama nie wiem....
Moim zdaniem jesien.Choć pewna nie jestem, ale jakdla mnie typ ciepły na pewno. Oczy zielone: a te wg książki, maja typy: jesieni lub lata. Włosy: ciepły odcień. Ale lepiej, aby wypowiedział się ktoś bardziej doświadczony.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Według mnie jesteś wiosną.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
czyli nie wiadomo
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.