![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Co fajnego kupiłyście w tym tygodniu/miesiącu - pochwalcie się/podzielcie.
Co ciekawego ostatnio kupiłyście? W grę wchodzą kosmetyki, ciuchy jak i inne fajne rzeczy , którymi chciałybyście się pochwalić? Może komuś się spodoba. Dodajcie gdzie kupiłyście, gdzie jest dostępne, czy jest może aktualna jakaś zniżka albo ile wynosi cena regularna. Pochwalcie się czymś co kupiłyście w tym tygodniu czy miesiącu co was wyjątkowo ucieszyło. Co was do tego skłoniło by to nabyć i tym podobne rzeczy.
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Może zacznę pierwsza. Kupiłam wczoraj w Rossmanie krem AA - wprowadzili nowe Błękitne Algi i Różowe Algi, kremy te są teraz po 14 z kawałkiem. Kupiłam też perfumy reb`l fleur - Rihhany, bardzo się cieszę z tych nowych perfum, ale póki co niewiele mogę o tych dwóch rzeczach powiedzieć. Ostatnio też kupiłam buty w Deichamanie z firmy Venice odblaskowe, czarne w panterkę czarną na tej części odblaskowej i są w środku bardzo mięciutkie i wygodne, sportowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Life is a drink ...
|
Dot.: Co fajnego kupiłyście w tym tygodniu/miesiącu - pochwalcie się/podzielcie.
A ja dziś kupiłam szlafrok w Biedronce za 12,99 i jak go przymierzyłam to tak w nim chodzę do tej godziny
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Co fajnego kupiłyście w tym tygodniu/miesiącu - pochwalcie się/podzielcie.
Selfish Girl w jakich kolorach te szlafroczki, mięciutkie ? Smoothie pycha, więc zakup świetny Ci wyszedł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam w końcu nowy telefon
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
To daj znać jak Ci idzie z dotykowcem. Ja mam telefon z QWERTY ale niestety coraz bardziej w rozsypce, rękoma i nogami się człowiek póki co zapiera, żeby nie zmieniać bo się przyzwyczaił, ale w końcu trzeba będzie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jestem tak zadowolona z ostatnich zakupów, że aż z chęcią się pochwalę
![]() Kupiłam sobie bluzkę koszulową z dołem jak body. W outlecie Reserved za 70zł. Dużo jak na outlet taj marki, ale bluzka jest cudowna i bardzo uniwersalna. Moim odkryciem ostatnich dni są kosmetyki marki Bell Hypoalergenic. Otóż nabyłam puder brązujący, który jak dla mnie jest świetny, bo nie ma żadnych drobinek (a długo takiego szukałam...) i daje bardzo przyjemne uczucie na twarzy, jest taki muślinowy, nie ma poczucia, że coś obciąża skórę. Drugi kosmetyk od nich jest wręcz genialny - farbka do ust. Daje żywe nasycone kolory, które są mega trwałe. Jak testowałam na ręce to kilka godzin nie chciało zejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Też mam ten produkt z ust z Bell i fajnie się sprawdza. Dosyć sympatyczny też był krem cc z bell.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Life is a drink ...
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Muszę pochwalić nowe perfumy, użyłam dziś ich pierwszy raz. Prysnęłam około 9, do jakiejś 18 czułam je świetnie, a teraz właściwie czuje je nadal ale delikatniej. Zaskakuje mnie jak dobrze i długo trzymają się na mojej skórze ![]() Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2015-05-12 o 22:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Dziś postanowiłam zajrzeć do Rossmana.
*Najbardziej cieszę się z lakieru w limonkowym kolorze, chciałam ostatnio kupić w takim kolorze sweterek, ale miał dziwny krój, więc chociaż mam lakier ![]() *Kupiłam też żel pod prysznic z Ziaji oliwkowy, bo chciałam kupić coś o dość dużej pojemności do mycia się. - 6,49 *Sięgnełam też po płyn mineralny Bourjois z racji, że był w promocji, a pamiętam, że jest dość łagodny. - 10,99 *Plus tabletki na piękne włosy i paznokcie, bo przydałoby się je jakoś wzmocnić (na to też jest promocja). - 19,99 Jestem zadowolona ![]() Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2015-05-18 o 16:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam białe jegginsy z dziurami w okolicach kolan z zary za £20
![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Kocham pięknie pachnące kosmetyki
![]() 1)Paradise Balsam do ciała Indigo 29zł/300ml dostępny na https://indigohomespa.com/pl,a300,pa...la-indigo.html . Zapach, który bardzo kojarzy mi się z wiosną. Bardzo długo utrzymuje się na skórze, Wygodny i estetyczny pojemnik z pompką (łatwe dozowanie). Mający w składzie 9 składników aktywnych, które nawilżają i ujędrniają skórę. Wyjątkowy! ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- 2) Powróciłam do szamponu Cece of Sweden Kreatyna i wiśnia. Włosy są po nim nawilżone, piękne, a jego taki wiśniowy czy nieco czereśniowy zapach uwielbiam. Dobrze jest mieć włosy nim pachnące. Rossman 12 z kawałkiem zł/500ml. Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2015-05-25 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raróg
|
Kupiłam komplet spodenki + koszulka taki sportowy, w szaro - seledynowe paski, sukienkę marszczoną w biuście do samych kostek, tunikę w której mój biust wyglada jakbym faktycznie go miała
![]() Laptop hp, telefon dotykowy Samsung to takie poważniejsze zakupy. Dużo sadzonek kwiatów, nasion, patrzę jak rosną, jak kiełkują z ziemi i mi serce też wtedy rośnie. Nie mogę się doczekać fioletowej paproci. No i lampki solarne, zwykłe i gwiazdki. Mam małego hopla z kwiatami i takimi tam ; ) Zrobiłam też remont kuchni. Zaszalałam z kolorami: farba kredowa to seledyn i żółć, olejna czerwony karmin i zielono - żółty połysk. Oddzielone niebieskim paskiem. Okno na miętowo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
To w takim razie dobra tunika
![]() Seledynowe paski, seledynowa farba - kolor chyba ostatnio bardzo Ci się podobający. Gratuluje zakupów i ręki do kwiatów (tego można też zazdrościć, przy mnie żadne nie chcą rosnąć). Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raróg
|
Owszem, seledyn jest bardzo pozytywny, jak tu zamieszkałam na początku, miałam takie okropne, buro - niebieskie, przytłaczające tapety, ach, z jaką radością je zrywałam. Farby zaś mieszałam sama, nie za mocno, żeby nie dawało po oczach, ale było świetliście, pozytywnie
![]() Właśnie wrzuciłam moje kwiatki w Album: https://wizaz.pl/forum/album.php?u=11093 Pzdr!
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-05-25 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
No to taka zmiana koloru może faktycznie wprawić w dobry nastrój
![]() Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2015-05-25 o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
W tym miesiącu dostałam i tym sposobem stałam się właścicielką kwiecistej czarnej spódniczki z sinsay, która z tego co widzę na stronie kosztuje 49,99. Bardzo się ucieszyłam jak zobaczyłam prognozę na najbliższy tydzień...w końcu będę mogła założyć ją.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Z takich powazniejszych zakupów- remont mojej lazienki.
![]() ![]() Oprócz tego upolowalam termowalki do wlosów, lekki, bawelniany trencz i kamere na kask do roweru. ![]()
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
wow! świetny pomysł. Ta wanna będzie musiała fajnie wyglądać
![]() Edytowane przez d169664e00d109aa737daf198b1aecbf032d7859 Czas edycji: 2015-05-31 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Noooo
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Kupiłem sobie tą książkę w promocji za 7 dych:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Książka to zawsze dobrze wydane pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
Mam nadzieję, że do września znajdę czas by się za nią zabrać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Ja do tego czasu chyba będę się zaprzyjaźniać z nieco inną książką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Raróg
|
Poluję na firany do kuchni. Ale to dopiero 15- go.
Co byscie polecili do takich kolorów? W grę wchodzą firany nitki. ![]() Cos żywego zapewne, zeby ten dół nie mial przewagi:rollryes. ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ---------- ![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2015-06-04 o 05:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Pierwsza moja myśl była: niebieskie, ale nie wiem czy najlepsza :P.
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Ja się dziś będę chwalić że kupiłam truskawki po raz pierwszy w tym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Raróg
|
Też kupiłam pierwsze w tym roku truskawki. Takie sobie, mało słodkie, nie to, co te domowe. Czekam aż mi moje dojrzeją
![]() Poza tym "w tym miesiącu kupiłam" (no, 30-go, wypłata miała być 1-go): 2 maseczki Bielendy Profesjonalny utrwalacz makijażu Schauma Mirror Gloss 24h Fructis Gęste i Zachwycające 2 lakiery Max Factor Róż Max Factor Zmywacz do paznokci Air Wick Life Scents Ciasto Domowe Olejki: pomarańczowy, trawa cytrynowa, cynamon Uzupełniacze do dyfuzorów: Czarna Porzeczka z Marakują i Limonka z Owocem Granatu Dwie świece Glade Warm Spice Dyfuzor Exotic Mango Glade dwie wkładki Egzotyczne Owoce Asparagininan Cardio Duo Vitaral Desmoxan 2x Somersby Jeżynowe Dwie bransoletki Naszyjnik Dwa kubki Trzy kawy Tchibo w promocji Dwie surówki Zabielacz do kawy Nawóz do roślin Trzy sadzonki truskawek Dracenę Zapłaciłam za fryzjera Zapłaciłam za taxi ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- A, niebieskie "sznurki" chyba by mnie przytłaczały. Kojarzyły by mi się ze starą brudną tapetą, dopóki się któregoś dnia nie wkurzyłam, nie zdarłam jej i nie pomalowałam na optymistyczne kolory ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
lakier do paznokci w pięknym błękitnym kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.