|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() twarz
mam 18 lat i mieszaną skórę na wakacjach byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu skóry nie mam pryszczy tylko zaskórniki wągry i tym podobne po oczyszczeniu skóra była ładna przez około dwa tyg. nie iwem czy to wina kosmetyczki? pozniej od nowa mialam nos w wągrach,,, jak nie kosmetyczka to jak sie pozbyc tych niedoskonalosci??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: twarz
Taaaaaaak
![]() ![]() Przyłączam sę więc do Twojego pytania ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kosmetyczka nie oczyści skóry raz na zawsze! Trzeba chodzić regularnie. Już było o tym wiele pisane, polecam skorzystać z wyszukiwarki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Na zabieg oczyszczania twarzy trzeba chodzić regularnie i nie jest winą kosmetyczki to że pojawiają się po jakimś czasie, winą jej może być złe, niecałe oczyszczenie. Po prostu trzeba po zabiegu dokładnie pielęgnować skórę. A na zabieg powinno się chodzić albo w domu sobie oczyszczać ponieważ w przyszłości mogą się porobić z tego "dziury"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Najlepszym rozwiązaniem będzie wizyta u dermatologa, który przepisze Ci odpowiednie leki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a ile kosztuje taki zabieg u kosmetyczki??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Wągry nie wymagaja spotkania z dermatologiem, ale co kto lubi
![]() _________________________ ________ http://pl.youtube.com/watch?v=iu4V9Sw2ucU
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Amoże zrób sobie peeling migdałowy najlepiej u dermatologa bo maszjednak młodą skórę i nie wiadomo jak zadziała ten domowej roboty. Moja siostrzenica ma 16 lat i zrobiła już 3 raz no i efekt jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.