Fajne w³oski :) Jak uzyskaæ taki efekt ? Mo¿e ciêcie ? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-11-19, 16:29   #1
Gdybajka
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 149

Fajne w³oski :) Jak uzyskaæ taki efekt ? Mo¿e ciêcie ?

Hej
Bardzo spodoba³y mi siê takie oto w³oski
Jak takie uzyskaæ ?
Maj± to co¶ ... Nie wiem jak okre¶lic o co mi chodzi , poprostu o taki ich wygl±d Bo ¶wietnie siê uk³adaj± , s± takie ... takie jakby potargane Pozdrawiam serdecznie i liczê na jak±kolwiek odpowied¼ z waszej strony

Ps. Wiêcej zdjêæ TUTAJ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg b7e6b43800140281491ccb3d.jpg (24,3 KB, 347 za³adowañ)

Edytowane przez Gdybajka
Czas edycji: 2008-11-19 o 16:33
Gdybajka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-11-19, 16:37   #2
Elsi81
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 352
Dot.: Fajne w³oski :) Jak uzyskaæ taki efekt ? Mo¿e ciêcie ?

Ja to widzê tak: D³ugie w³osy lekko cieniowane na ca³ej d³ugo¶ci co sprawia ¿e jest ich wiêcej i ma siê wra¿enie ich lekko¶ci.Ale ca³y efekt z tymi w³osami moim zdaniem wywo³uje ta modelka która sprawia wra¿enie nimfy, ¿e jej w³osy pasuj± do jej typu urody.
Elsi81 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-11-19, 17:25   #3
Gdybajka
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 149

Dziêkujê
Prostujê w³osy , mo¿e ¿el mokre w³osy w nie wetrzeæ ? Albo gumê ?
Gdybajka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-11-19, 19:23   #4
Elsi81
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 352

Mo¿esz tak zrobiæ jak ju¿ pocieniujesz w³osy to wtedy w koñce mo¿esz wetrzeæ ¿elu trochê ¿eby zaakcentowaæ kosmyki i trochê je zwichrzyæ ¿eby uzyskaæ wra¿enie lekko potarganych jakby by³y czesane wiatrem.Podstaw± w tej fryzurce jest lekkie cieniowanie w³osów na ca³ej d³ugo¶ci.Powiem Ci ¿e ja mam podobnie czasem takie w³osy jak na zdjêciu tylko mam krótsze w³osy od modelki i zawsze po wysuszeniu w³osów suszarka uzyskuje efekt lekko uniesionych i potarganych i do tego koñce podkre¶lam pasta do w³osów.
Elsi81 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-11-23, 19:32   #5
diamelen
ma³a ksiê¿niczka

Wiadomo¶ci: 1 127

heh, ja tak wygl±dam jak rano wstajê po umyciu na nos w³osów i spaniu w mokrych (rozczesanych oczywi¶cie).. wtedy w³soy nie sa oklapniête..

Ale jak dla mnie to za duzy ba³agan jets na g³owie i tak co¶ z nimmi robiê (patrz. upinam)

diamelen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.