|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 149
|
Fajne w³oski :) Jak uzyskaæ taki efekt ? Mo¿e ciêcie ?
Hej
![]() Bardzo spodoba³y mi siê takie oto w³oski ![]() Jak takie uzyskaæ ? Maj± to co¶ ... Nie wiem jak okre¶lic o co mi chodzi , poprostu o taki ich wygl±d Bo ¶wietnie siê uk³adaj± , s± takie ... takie jakby potargane Pozdrawiam serdecznie i liczê na jak±kolwiek odpowied¼ z waszej strony ![]() Ps. Wiêcej zdjêæ TUTAJ Edytowane przez Gdybajka Czas edycji: 2008-11-19 o 16:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 352
|
Dot.: Fajne w³oski :) Jak uzyskaæ taki efekt ? Mo¿e ciêcie ?
Ja to widzê tak: D³ugie w³osy lekko cieniowane na ca³ej d³ugo¶ci co sprawia ¿e jest ich wiêcej i ma siê wra¿enie ich lekko¶ci.Ale ca³y efekt z tymi w³osami moim zdaniem wywo³uje ta modelka która sprawia wra¿enie nimfy, ¿e jej w³osy pasuj± do jej typu urody.
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 149
|
Dziêkujê
Prostujê w³osy , mo¿e ¿el mokre w³osy w nie wetrzeæ ? Albo gumê ? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 352
|
Mo¿esz tak zrobiæ jak ju¿ pocieniujesz w³osy to wtedy w koñce mo¿esz wetrzeæ ¿elu trochê ¿eby zaakcentowaæ kosmyki i trochê je zwichrzyæ ¿eby uzyskaæ wra¿enie lekko potarganych jakby by³y czesane wiatrem.Podstaw± w tej fryzurce jest lekkie cieniowanie w³osów na ca³ej d³ugo¶ci.Powiem Ci ¿e ja mam podobnie czasem takie w³osy jak na zdjêciu tylko mam krótsze w³osy od modelki i zawsze po wysuszeniu w³osów suszarka uzyskuje efekt lekko uniesionych i potarganych i do tego koñce podkre¶lam pasta do w³osów.
|
|
|
|
|
#5 |
|
ma³a ksiê¿niczka
Wiadomo¶ci: 1 127
|
heh, ja tak wygl±dam jak rano wstajê po umyciu na nos w³osów i spaniu w mokrych (rozczesanych oczywi¶cie).. wtedy w³soy nie sa oklapniête..
Ale jak dla mnie to za duzy ba³agan jets na g³owie i tak co¶ z nimmi robiê (patrz. upinam)
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

Bo ¶wietnie siê uk³adaj± , s± takie ... takie jakby potargane