![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Avene, Bioderma ,Wella, Wax, Avon i inne..
nieaktualne
Załącznik 1597259Witam ![]() Poszukuję głównie kosmetyków i biżuterii: - Dr Hauschka, Translucent Face Powder (Puder sypki rozświetlający) - pudrów aptecznych - kosmetyków Bioderma, Iwostin, Tołpa - futerału do pędzli - takiego zwijanego ![]() - kosmetyków ziołowych lub naturalnych - tego co mi wpadnie w oko ![]() Wymienię: dokładka 31 sierpnia! nieaktualne włosy: * Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - będę wybredna ![]() * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Odżywka - Krem po prostu proste, Schockwaves, Wella (użyty może z 5 razy, pełne opakowanie) z termoochroną włosów * Odżywka - Super objętość Sunsilk (użyta 3 razy) * Odżywka Henna Wax, Treatment Wax (zostało trochę ponad 1/3 z 480 gramowego opakowania) w tym farby: * Farba do włosów Brillance, kolor 842, kaszmirowa czerwień, Schwarzkopf * Saszetka koloryzujaca Palette, kolor 8, czerwień granatu, Schwarzkopf (nowa, niedawno kupiona, zmieniłam włosy na brązowe) (nowa, niedawno kupiona, zmieniłam włosy na brązowe) twarz - pielęgnacja: * Balsam w sztyfcie Rich Moisture Lip Balm z witaminą E, Avon (nowy, nie otwierany) * Kapsułki - Serum pod oczy, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki + pudełko) * Kapsułki - z Koenzymem Q10, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki) * maseczka wygładzajaca maseczka Japanese Sake and RicePlanet Spa, AVON (zostało około 30%) * Woda termalna Avene 50 ml (kilka razy psikneta, max 1/10 zuzycia) * krem Sebium AKN 30 ml, Bioderma (zostało 1/2) * Kapsułki Revital z koenzymem Q10, Rival de Loop (bez jednej, 6 kapsułek z 7) * Kapsułki Hydro z witaminą E i ekstraktem z Ginko, Rival de Loop (pełne, nieużywane opakowanie) próbki: * Krem pod oczy Effectival, Dermedic 2 saszetki * Lipikar emulsja do ciała, La Roche Pasay 1x7ml * Active C do twarzy, La Roche Pasay 1x1.5ml * Effaclar AI do stosowania punktowego, La Roche Pasay 1x2ml * Lysanel Active kwasy, SVR tubka 5 ml * Effaclar K, La Roche Pasay 5x3ml (łącznie 15 ml czyli 50% standardowego opakowania) ciało - pielęgnacja: * MYPA Głęboko nawilżający i regenerujący żel do skóry po opalaniu, 96% Aloesu (nie opalałam się w tym roku) zuzycie widać na zdjęciu * SUNOZON mleczko do opalania dla dzieci SPF 30 (nie opalałam się w tym roku) nie otwierane * SUNOZON mleczko do opalania dla dzieci SPF 50 (nie opalałam się w tym roku) użyte 2 razy * Aktywne serum modelujące brzuch i pośladki, seria Slim Extreme 3C, Eveline Cosmetics, (użyłam 4-5 razy, zużycie może max. 10%) * Krem do rąk, Koncentrat Crema Mani, Neutrogena (zużycie 5%) * Antyperspirant w krysztale Deo-Kristal extra sensitive, Mineral Stick, Cos-Line (użyty 2 razy) * Regenerujący balsam do ciała po depilacji, Tanita (zużycie 30%) * Żel po opalaniu z pantenolem Bronze aftersun, Avon (nowy, nie otwierany) * Olejek opalizujący Shimmering After Sun Oil Spray, Avon (zostało 3/4) * Serum ujędrniające do biustu, slim extreme 3D, Eveline (zużycie 10%) twarz - makijaż: * podkład L`Oreal Accord Perfect (włosta odmiana True Match) kolor D3 - jasny beż, użyłam go 4 razy ale nie służy moijej cerze, a szkoda bo świetny jest * odsypka pudru Anti-Shine Kryolan (do uzgodnienia) * Rozświetlacz Manhattan Sun Glow Highlighter (zostało mniej niz połowa) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) * Puder brązujący Essence Beach Club 01 Summer Goddess (użyty 2 razy, ukruszony zatrzask) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 6 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień do powiek Carlo di Roma Trio nr 16 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * ozdoby do paznokci * zalotka do zakręcania rzęs * Puder w kamieniu 01 natural bege, Essence (połowa zuzyta, starte napisy z pudełka) * Perełki rozświetlające - róż w kulkach, Cantare ( muśniete 3 razy, kolor rozświetlające jasne złoto, beż) * Baza pod cienie, Kryolan (uzyta 2 razy, praktycznie nowa) * Perełki brązujące, Avon (nie wiem jak określić zużycie, moim zdaniem minimalne, zakrętka lekko wyszczerbiona, widać na zdjęciu) * pomadka Maybeline kolor 110 - mocno zatarty numerek (zuzycie w 1/3, zostało 2/3) * pomadka-błyszczyk Avon w pędzlu Beyoun Color, kolor Double Fudge * błyszczyk Lovley Be Glamour czerwona porzeczka (zostało 50%) * pomadka błyszczyk Avon (zużycie 80%) * pomadka-błyszczyk Avon (zużycie 60%) * róż Exellent 2, Vollare (prawie nie uzywany, raz muśnięty) * róż Essence 2in1 04 best friend (zużycie 30%) * tusz do rzęs Mabelline Volum Express czarny (zuzyty w 20%, otwarty 3 mies. temu) * cień pyłkowy w "słoiczku" Vollare biały * cień pyłkowy w "słoiczku" Lemax miedziany wszystkie cienie poniżej oddam hurtem za coś co mi się spodoba ![]() * cień do powiek Cherie, kolor nr. 33 (zuzycie na zdjęciu) * cień do powiek Cherie, kolor nr. 92 (zuzycie na zdjęciu) * cień do powiek Cherie, kolor nr. 90 (zuzycie na zdjęciu - połamany) oddam jako gratis do wymiany * cień do powiek Cantare Diamond, kolor nr. 43 (zuzycie na zdjęciu) * cień Quiz cosmetics nr 51 (prawie nie uzywany, kilka muśnięć) * cień potrójny Cantare trio shadows 2 (użyty kilka razy) * cień Inglot potrójny - fiolety (zużycie widać) * cień Inglot pomarańczowy matowy * cień Joko pomarańczowo-złoty z drobinkami złota * cień w kremie Avon - złoto-miedziany (zuzycie 40% - nie wiem czy nie jest po dacie ważności ale zachowuje się normalnie, nie uczula mnie - a inne Avonu w kremie to potrafiły, mam go długo, dorzucę dla kogoś chętnego) * pędzel duży różowy * pędzel średni żółty zapachy: * Pasion Dance, Avon (zostało 20%) Odpisuję u Was i o to samo proszę Was, czyli odpisujcie u mnie ![]() Wysyłka tylko PRIORYTETEM POLECONYM Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-10-11 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymiana - NOWE, używane : Farouk, Kryolan, Wella, Wax, Avon i inne...
* Farba do włosów Brillance, kolor 842, kaszmirowa czerwień, Schwarzkopf (nowa, niedawno kupiona, zmieniłam włosy na brązowe)
* Saszetka koloryzujaca Palette, kolor 8, czerwień granatu, Schwarzkopf (nowa, niedawno kupiona, zmieniłam włosy na brązowe) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie może?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ona jets dosc ostra ale nie w oczyszczaniu tylko w sensie ze nie mozna nia myc okolic oczu bo szczypie
zerknij tez tutaj http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=255582 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się kuleczki rozświetlające i odżywka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
próbki mają po 20ml , także to stosunkowo sporo jak na próbki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
interesuja mnie odzywki do kudel oraz baza Kryolan. Cos u mnie? (odpisuje wylacznie w moim watku - jesli w nim pada do mnie pytanie, zas jesli interesuja mnie rzeczy z Twojego watku rozmowe prowadze wylacznie w tym watku, zatem piszemy u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za WAX'a?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251464
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tui Hair Oil Carol's Daughter (dzięki za wyjaśnienie mechanizmu ![]() Edytowane przez favianna Czas edycji: 2008-05-27 o 16:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejek miętowy, japoński, Japanisches Heilpflanzenöl, oryginalny, 10 ml, w kartoniku, nowy, nieużywany (kartonik jw. - lekko zwichrowany, ale szczelny) Krem do skórek L'Occitane, Soin Ongles & Cuticules, 15 ml, żużycie ok. 10-15 %, bez kartonika |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Czy odpowiadała by Ci taka wymiana?
Czy masz możliwość zrobienia zdjęcia WAX'a w otwartym opakowaniu? Ja mogę zrobić foto olejku i kremu ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poniżej zdjęcia waxa. Na ostatnim mój kciuk jest mniej więcej na poziomie zużycia. Termin produkcji: MAN231006 Termin ważności: 7122EXP1010 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ale niestety zauważyłam, że olejek stracił już ważność
![]() Ale mi głupio, zaraz go usunę z listy, byłam przekonana, że do końca roku jest ważny! Mogę ewentualnie zaproponować nowe olejki, tj. nieotwierane, bez pudełka, ważne do końca roku: pomarańczowo-eukaliptusowy, cytrynowo-melisowy, limonkowy lub lawendowy Fotka kremu:
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może znajdziesz jeszcze jakiś drobiazg? jeśli nie to będę wybierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
usuwam jednak mojego posta
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za"
Odżywka Biosilk Voumizing conditioner, Farouk (uzyty też może z 5 razy, prawie pełne opakowanie, ubytek do górnej krawędzi napisu Biosilk) - za coś extra * jedwab CHI, Silk Infusion, Farouk (została połowa z 15 ml) * Kapsułki - Serum pod oczy, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki + pudełko) * Kapsułki - z Koenzymem Q10, GAL (jeden listek z dwóch, 24 rybki) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
znalazłabys cos u mnie?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
* Żel po opalaniu z pantenolem Bronze aftersun, Avon (nowy, nie otwierany) * Olejek opalizujący Shimmering After Sun Oil Spray, Avon (zostało 3/4) zapraszam ![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olejki są identyczne jak na zdjęciu: http://cgi.ebay.at/Wellness-SET-5-Fl...ayphotohosting Ja byłabym jeszcze zainteresowana wodą termalną Avene, mogłabym oddać wszystkie olejki, dokładnie jak na fotce, w takim pudełku ![]() Może jeszcze by Cię coś z mojego wątku interesowało?
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Cos u mnie za:
* Odżywka - Krem po prostu proste, Schockwaves, Wella (użyty może z 5 razy, pełne opakowanie) * puder rozświetlający w pędzlu True Glow, Avon (prawie nie uzywany, kilka muśnięć, niestety starte napisy i lekko popękana nakrętka) * ozdoby do paznokci * zalotka do zakręcania rzęs ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
emulsja wlasnie poleciala do jedenej wizazanki
moge wiec zaproponowac pasty poza watkiem mam jeszcze lagodna mieta w stojacej tubie. extra mieta w butelce, ice explosion w butelce |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.