|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bank czasu
Witam wszystkich na nowym serwisie http://bankczasu.net.
Ta platforma powstała specjalnie dla CIEBIE po to abyś miał możliwość wzięcia udziału w nietuzinkowej giełdzie wymiany usług i umiejętności zupełnie za darmo. Potrafisz szyć, ale masz problemy z angielskim? Znasz język obcy, ale nie masz czasu na załatwianie pilnych spraw w urzędzie? Świetnie pływasz, ale fizyka to dla Ciebie czarna magia? Bank czasu jako bezgotówkowa wymiana usług to idealna propozycja dla Ciebie. Wystarczy zastanowić się co potrafimy najlepiej, lub czego możemy kogoś nauczyć i czego oczekujemy w zamian, a następnie trzeba już tylko dodać odpowiednie ogłoszenie. Od pomocy domowej, poprzez porady prawne i edukację na towarzyskich kończąc. Z pewnością te ostatnie brzmią najbardziej intrygująco, ale już dla osób poszukujących partnera na studniówkę, czy zwykły niedzielny spacer mogą okazać się rozwiązaniem kłopotu. Wbrew pozorom nie jest to bowiem zakamuflowany portal randkowy, lecz bezpłatna giełda usług, choć kto wie, czy wspólne pasje, których uczyć będziemy się nawzajem nie zapoczątkują najważniejszej znajomości naszego życia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bank czasu
Cytat:
![]() na razie mało ogłoszeń, ale mam nadzieję, że z czasem się rozwinie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
już słyszałem o takiej wymianie usług - chyba w DDTVN był na ten temat program i pamiętam, że mnie bardzo zainteresował. Przyznam że chętnie skorzystałbym z takiej wymiany. Już się zabieram za przeglądanie ofert...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.