|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prezent ślubny :)
Witam drogie Panie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent ślubny :)
A ile chcesz przeznaczyć na prezent? Np. odkurzacze samosprzątające można kupić już od kilkuset zł. Nie wiem na ile są warte te marketowe, bo ja mam Roombę, ale ogólnie dla mnie pomysł świetny. Sama bym sobie czegoś takiego nie kupiła, mo bo można się bez tego obejść, a jak wiadomo zawsze można kasę wydać na coś innego, ale moim zdaniem takie prezenty są najlepsze. Możesz im kupić coś takiego i wysłać bezpośrednio do nich do domu
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Złotówki można wymienić na €, wtedy się przydadzą a przecież kantory są.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wymienić można, ale na ślub w takiej formie (tylko świadkowie) uważam, że lepszy jest prezent rzeczowy niż koperta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
JA mieszkam za granicą i ślub brałam w Polsce...przyznam, że zabranie prezentów to dla mnie był spory kłopot. Do tej pory niektóe są u moich rodziców. Myślę , więc że ze względów praktycznych jednak gotówka by się sprawdziła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
kolaż czy album ze zdjęciami - nie wiem czy jest sentymentalna. Ale zdjęcia pradziadków, dziadków,jakieś fotki z jej dzieciństwa .... Może spraprawią jej przyjemność. Do tego trochę kasy na romantyczny walentynkowy obiad, albo pachnący zestaw kosmetyków do kąpieli, świeczki, pachnący płyn ...ręczniki z wyszytą datą lub napisem mąż/ żona...
Edytowane przez b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 Czas edycji: 2017-02-08 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
zawsze możesz zakupić jakiś gadżet, gdzie właśnie będzie nadrukowana, wyszyta data ślubu
![]() Ja osobiście zamiast pieniędzy cieszyłabym się z kuponów i zdrapek lotka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.