|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Waskie okna
Mam pytanie odnosnie dekoracji okna w moim pokoju.
Znalazlam tylko jedno zdjecie ktore pokazuje mniej wiecej podobne rozstawienie okien jak u mnie. Mianowicie sa to dwa waskie okna na jednej scianie, tak jak na zalaczonym zdjeciu. Pomiedzy oknami mam stolik i komputer a obecnie w oknach tylko rolety. Chcialabym jakas zaslonke pasujaca do mebli i ogolnie wystroju, bo teraz te okna wydaja sie strasznie zimne i takie ... puste. Dziewczyny prosze o Wasze porady, wiem ze wiele z Was ma dobry gust i wyobraznie, czego niestety ja nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chi~
|
Dot.: Waskie okna
proponuję rolety w paseczki poziome, co optycznie poszerzy troche okno, a do tego delikatne, zwiewne szyfonowe zasłonki związane po bokach
![]() ![]() kolory umowne, wiadomo że trzeba je ogólnie dobrać do koloru ścian ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dziekuje Tysiu za podpowiedz. Fajnie to wyglada, ale obawiam sie ze tutaj to nigdzie takich rolet nie dostane. Ale nic, juz jakis pomysl mam, dzieki Twojemu rysunkowi
![]() Dziekuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chi~
|
od tego jestem ^^
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.