|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wishlista- moze masz? :>
hej dziewczyny, w koncu zebralam sie w sobie zeby siasc przy komputerze i zrobic liste. jest dluga,wiec nie przestraszcie sie
![]() wiec: 1.kolorowa'sliska'bluza 2.szary top (na ramiaczkach!) z bawelny 3.oh,jesli macie szary plaszczyk...moze byc taki w japan style ![]() 4.torby mile widziane, byle oryginalne ![]() 5.ciuchy etniczne, indyjskie itp. lacznie z bucikami i dodatkami ![]() 6.jesli ktoras z was mialaby na zbyciu pointy , paczke czy body, tez byloby milo ![]() 7.buty-wolalabym nowe, jakies kolorowe balerinki, czy wysokie tenisowki itp. ![]() 8.legginsy,getry w fajny wzorek/kolorek 9.jeansy w stylu lee-no wiecie, te kieszenie na srodku tylka ![]() 10.rzeczy 'farbowane' 11.szara welniana czapa 12.nowy stanik w obwodzie 60 lub 65, miseczka raczej H-stanikomaniaczki,pomozcie ![]() 13.bluzki,swetry,sukienki z nietuzinkowymi rekawami ![]() 14. mozecie mnie skusic oryginalnymi dodatkami, bizuteria, kolczykami ![]() 15.edit: przypomnialo mi sie-nadkolanowki! <3 16.NOWE blyszczyki smakowe ![]() 17.koszulki z ciekawymi nadrukami byloby strasznie fajnie, gdybyscie cos z tych rzeczy mogly mi zaoferowac. powtorze sie- jesli nic z mojego watku wamnie przypadlo do gustu, moge poszukac czegos innego i ponegocjowac ![]() pozdrawiam wszytkie wizazanki! ![]() ![]() ![]() edit: aha,rozmiary ![]() ![]() Edytowane przez annousha Czas edycji: 2009-01-04 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Dot.: wishlista- moze masz? :>
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
myślę, że u mnie być coś znalazła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
mam dużo etno i indyjskich dodatków u siebie na wątku, oddam za drobiazg
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...39#post99191 39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
z typu ento została tylko biżuteria i torebki
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
mam u siebie t-shirt taki bialy jakby z odcieniami zieleni
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.