|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
pytanie o makijaz w Douglasie
Dziewczyny mam pytanie czy jak sie kupi w douglasie podklad/baze to oni robia makijaz? czy trzeba zaplacic ?i czy ten makijaz to tylko mi naloza podklad/czy dana baze ktora kupilam i nic wiecej...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: pytanie o makijaz w Douglasie
ja też chciałabym wiedzieć jak jest z tym makijażem, czy płaci się za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Można poprosić, żeby pani nałożyła podkład bo chcesz zobaczyć jak wygląda i wtedy nałożą. Ja z tym się kieruję do wizażystek.
Mnie ostatnio nałożono i podkład i korektor i róż/brązer- więc wszystko jest możliwe trzeba tylko wiedzieć jak się zachować i o co poprosić. No i po takim większym makijażu przydałoby się coś chociaż kupić, ale nie jest to wymóg. Innym razem miałam pomalowane oczy -cień, liner, tusz. Jeszcze innym też twarz. Ja jak mam wątpliwości to zawsze proszę o pokazanie jak dany produkt prezentuje się na mnie. Są też pełne makijaże płatne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hm w Douglasie to nie wiem.
W Sephorze kosztuj 49 zł (czwarty - 1 zł), w MACu jest darmowy (do zakupów dostaje się zaproszenie na makijaż). Ostatnio w Sephorze załapałam się na darmowy makijaż u konsultantki MUFE. Na pewno nie zrobią Ci makijażu tylko tymi produktami, które kupiłaś ![]() ![]() Czasem jest tak, że powyżej jakieiś kwoty zakupów makijaż jest gratis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mam kartę lojalnościową w Douglasie i sobie sprawdzam na ich stronie co jest ciekawego w kalendarzu wydarzeń.
I się umawiam na konkretny termin na konsultację. Ostatnio na makijaż Guerlaina. Ale konsultantka tak mnie zniechęcała do tych kosmetyków, że w końcu zrobiła mi makijaż produktami rozmaitych firm. Beznadziejny nawiasem mówiąc. ![]() Nic nie kupiłam i nic nie zapłaciłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.