|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kulturoznawstwo na UP
Cześć dziewczyny, w tym roku zdaję maturkę, chciałabym dostać się na kulturoznawstwo i wiedze o mediach na Krakowski Uniwersytet Pedagogiczny. Czy wiecie może jakie są wymagania? Na ile trzeba mieć zdaną mature (i z czego) żeby mieć jakiekolwiek szanse?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Work, work, work
|
Dot.: Kulturoznawstwo na UP
Cytat:
![]()
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiem, wiem. Już to przekopałam. Chodziło mi o opinie dziewczyn które studiują/studiowały na tam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Work, work, work
|
Cytat:
Na wizażu też było wiele wątku nt. kulturoznawstwa, poszukaj może tak coś znajdziesz o twojej przyszłej uczelni. Może mają jakieś forum internetowe? Np. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=361101
*** Szukasz oryginalnego prezentu na ślub, urodziny, rocznicę, komunię albo chrzciny? *** Projektowanie i realizacja indywidualnych zamówień: prezentów rocznicowych, podziękowań dla gości, figurek na tort, kolczyków, magnesów itp. Ta reklama pokazywana jest pod 3 255 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dzięki, przeczytalam. Trzeba liczyć siły na zamiary. U mnie UJ odpada, tam chyba na prawdę trzeba mieć niezłe wyniki żeby się dostać, ja za to jestem średniakiem. Matematyka u mnie kuleje, chciałabym iść na ten U. Pedagogiczny!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Work, work, work
|
Cytat:
![]() Zatem powodzenia! Ja już jestem po studiach i póki co mam dosyć nauki, aczkolwiek nie wykluczone, że coś wymyślę jeszcze ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
a ja studiowałam kulturoznawstwo na UŚ. i osobiście nie polecam tego kierunku bynajmniej nie na tamtej uczelni
![]()
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Czemu? Poza tym trudno było się dostać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
ogólnie chodzi o przebieg zajęć z dwa przedmioty może były prowadzone w sposób ciekawy i zachęcający do większej aktywności, co do reszty... nudy. Po opisie tego kierunku spodziewałam się czegoś lepszego. Niestety zderzenie z rzeczywistością okazało się bolesne
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- dostałam się w trzecim chyba naborze na studia dzienne także chętnych w tamtym okresie było sporo, a osób na roku jak dobrze pamiętam przyjęli 125
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w tamtym roku próg na kulturoznawstwo : pierwsza z listy- 128,25; ostatnia z listy-107,25. Też planuję składać na ten kierunek ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Moja współlokatorka jest po kulturoznawstwie i odradza. Bardzo ciężko z pracą po tym kierunku i mnóstwo zajęć nudnych i wciśniętych tylko po to żeby godziny wyrobić. Robiła też filologię i mówi, że nie ma porównania. Wg niej kulturoznawstwo to straszna strata czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
ostatnio się dużo naczytałam na ten temat. Szkoda pieniędzy na wpisowe, złożę tylko na pedagogikę
![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
w tamtym roku próg na kulturoznawstwo : pierwsza z listy- 128,25; ostatnia z listy-107,25.
Też planuję składać na ten kierunek ![]() Hey ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Witam, dzisiaj dostałam wyniki matur... Mam szanse dostać się na UP z polskim podst na 70% ang podst 93% ang rozsz: 54% matematyka 44% ?
---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Ja właśnie też nie wiem czy dobrze licze, bo wychdziłoby, że mam 163 pkt... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.